Luksustelte

SOMMER FLORA

Julie & Christians havde et stemningsfuldt sommerbryllup i smukke omgivelser på Enebærgaarden i Nykøbing Sjælland. Her var “det klassiske” kombineret med en varm & glad sommerflora. Parret tilføjede fine personlige detaljer iform af hængende polarid billeder fra pæl-til-pæl. Dette var “Enkel – Farvesprudlende & uhyre elegant# – samtidig med det gav en itimstemning – da billederne alle sammen bar en fin historie om brudeparret og gæsterne.Teltet var et af vores største mastetelte – hvori der var lagt vores gulvtæpper – samt dansegulv. Over dansegulvet hang vores diskokugle – som altid er et hit og gav dansegulvet et skønt liv natten igennem.
Udenfor teltet var der lavet et loungeområde. Her stod vores nimbus tipi som overdække – med træbænke med renskind under. Herude stod også tre bålfade – som altid skaber et skønt miljø omkring. Omkring lounge området var der hængt lyskæder for at omkrandse det.

bryllupstelt-til-leje

BESKRIVELSE

10 x 22M Mastetelt

Opdækning til 80 personer
Bryllup, Nykøbing Sjælland

•  10×22 m Mastetelt m/vimpler inkl. gulvtæpper & dansegulv

•  Klassiske lyskæder, Diskokugle & Blomsterring Ø200

•  15 x Tipi borde m/ 80 x Crossback chairs inkl. hynder

 Halvrund bar (2 moduler)

•  2x Varmekanon

 

Til udendørs område/lounge:

•  Nimbus tipi  m/2x Træ bænke inkl. renskind & Gasbålsted

•  3x Bålfade Ø80 cm

•  Lyskæde allé (60m)

Fotograf Storybookstudio
Blomster fra Holly Flower Studio
Service fra Tablesetting

Klik på galleriet nedenfor og se plantegning af opsætningen samt billede af telt-opsætningen set udefra  –

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

LOUNGE OMRÅDE VED EN TELTFEST

Et godt loungeområde er designet til at være indbydende, komfortabelt og stilfuldt, og som et sted der giver gæsterne et sted at slappe af og socialisere.
Området skal have behagelige møbler, med bløde sofaer, lænestole, puder og behagelige siddepladser. Belysningen skal være dæmpet og skabe en hyggelig og intim stemning. Det kan være hængende lyskilder, gulvlamper og bordlamper. Rundt i miljøet skal der være muligheder for at placere drikkevarer, snacks eller lignende – disse borde kan være små eller store – blot de er nemme at komme til. Der må også gerne ligge fx. tæpper – sådan så når mørket falder – kan man have brug for noget at varme sig lidt med. Loungeområdet kan dekoreres med planter, kunst, stearinlys eller lignende. Alt efter hvilken slags fest det er – kan der være forskellige aktiviteter til rådighed – fx. brætspil, kortspil eller endda en fotoboks for at give gæsterne noget at lave og der fremme stemningen. Et godt loungeområde bør afspejle festens stil og skabe en indbydende oase, hvor gæsterne kan trække sig tilbage, slappe af og nyde festen på en mere intim måde.