Luksustelte

HVID BOHEME ELEGANCE

Galleriet her er fra Nina & Emils smukke sensommerbryllup i landlige omgivelser i Nykøbing Sjælland. De havde valgt klassiske & elegante hvide toner, kombineret med boheme romantik. Smukke tørrede blomster i højden – hængende ned af fra vores dekoring, samt farvefulde friske blomsterdekorationer rundt på bordene. 
Vores skønne mastetelt stod midt imellem korn på en mark, hvilket gav en helt speciel og landlig følelse. Brudeparret havde valgt at deres gæster skulle sidde på runde borde – hvilket gav en skøn dynamik i teltet og ingen sidder for enden og er udenfor festen. Gæsterne sad på vores cross back chairs – som yderligere gav et pust til den landlige stemning.

hvid-boheme-elegance-bryllup-luksustelte1

BESKRIVELSE

10 x 22M Mastetelt

Opdækning til 70 personer
Bryllup, Nykøbing Sjælland – Sommer 2021

•  10×22 m Mastetelt m/vimpler inkl. modulgulv

•  Klassiske lyskæder

•  Dekoring Ø200 cm

•  10 x Runde borde m/ 70 x Crossback chairs inkl. hynder

•  1 x Varmekanon

 

Fotograf Storybookstudio
Blomster Ukendt.
Service Ukendt.

Klik på galleriet nedenfor og se plantegning af opsætningen samt billede af telt-opsætningen set udefra  –

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

TØRRE BLOMSTER TIL BRYLLUPSTELTFEST

Tørre blomster bliver mere og mere populært. De kan kan sagtens være elegante med masser af farvemuligheder. Derudover er der flere fordele bl.a. holdbarheden af dekorationerne er længerevarig – de kan sågar genbruges, hvis de er tørret rigtigt. Der er også den fordel at de tørre blomster bevarer deres farve og form, hele festen igennem og det er lettere at matche blomsterne med temaet eller farveskemaet for festen.
Tørre blomster indeholder ikke pollen, hvilket er godt indeklimaet og for blomsterallergikere. Tørre blomster er også miljøvenlige, da de ikke kræver vand, og de kan genbruges eller bevares som minder efter festen.
Temaet til festen kan være afgørende for blomstervalget til ens fest. De kan bruges i buketter, vaser, kranser, borddekorationer og meget mere, hvilket åbner for unikke og personlige dekorationsmuligheder.
Tørre blomster kan også hjælpe omkring planlægningen af festen. De kan arrangeres dagene inden, hvilket reducerer stressen og planlægningsbyrden på selve festdagen.
Tørre blomster er ikke kun en smuk dekoration, men de giver også praktiske fordele, der kan gøre festplanlægningen mere bekvem og miljøvenlig.