Luksustelte

Vild fauna & sarte toner

Vores runde Mastetelte Ø14m. var pyntet i sarte toner – hvor de mødte et let botanisk touch. Et perfekt hvidt lærred til placering af vildt voksende fauna & blomster på hhv. borde, i højden & kravlende op ad masteteltets smukke rå træstolper uden i kanten rundt. Der blev brugt runde borde ved festen – hvortil vores klassiske cross back chairs passer perfekt med. Rundt om midterstolpen hang vores blomsterring – pyntet i grønt, med lidt hængende grene. På hele teltoverfladen havde vi lagt vores modulgulv – som gør det sikkert og praktisk for alle, ligemeget hvilket fodtøj man har på.
Hen til telte var der på jordspyd hængende olielamper – hvilket er en utrolig smuk måde at indikere retningen til indgangen på teltet.

smukt-telt-til-stor-fest-i-naturen

BESKRIVELSE

Ø14M MASTETELT

  

•  Ø14 m Mastetelt inkl. vimpelmodulgulv

•  Klassiske lyskæder

•  10 x Runde borde m/ 80 x Crossback chairs & hynder

•  2 x Rund bar (modul á 2m)

•  1 x Blomstering (Ø200 cm)

•  12 x Olielamper på jordspyd

•  1 x Varmekanon

 

Fotos af Sahel Hamdam
Service fra Tablesetting & Fyns Serviceudlejning
Blomster fra Lammefjordsgaarden Blomster

Klik på galleriet nedenfor og se plantegning af opsætningen samt billede af telt-opsætningen set udefra  –

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

TELTFEST MED RUNDE BORDE

Runde borde ved et bryllup (konfirmation, kobberbryllup, fødselsdag ect.) bidrager til den samlede atmosfære og oplevelse for gæsterne. Det fremmer samtaler og skaber en mere intim og social atmosfære ved at sætte gæsterne ansigt mod ansigt. På den måde går samtaler lettere, hvilket især er vigtigt ved bryllupper, hvor familie og venner samles. De Runde borde bidrager dermed til en følelse af fællesskab – da det er lettere for alle at være involveret i begivenheden.

Servering af mad og drikkevarer er også nemmere ved runde borde, da personalet kan navigere mere effektivt rundt. Det er også nemmere at præsentere og servere retter fra midten af bordet.
Runde borde er også nemmere at dekorere smukt – uden det bliver for overfyldt. Udover blomster kan der stå stearinlys, bordkort og andre personlige detaljer – hvilket hjælper med at skabe en smuk og velkoordineret bryllupsopsætning.

Er runde borde ikke en mulighed – har vi vores smukke tipiborde. De passer utrolig fint ind i vores teltunivers. De kan placeres enkeltvis – men de kan også benyttes som et langbord. Langborde har også en måde at få folk til at interagere med hinanden og skabe en fællesskabs følelse med de andre familiemedlemmer og venner.