Luksustelte

TIPI TELT TIL BRYLLUP PÅ RØSNÆS

Tipi telt til bryllup på Røsnæs var et elegant sommerbryllup i smukke omgivelser ved mark og eng – med udsigt til Kalundborg Fjord på Strandhotel Røsnæs. Opdækning i klassiske hvide toner – Brudt med strejf af botanisk grønt & jordnære vibes iform af åbent gasbålsted. Teltet var dækket op til fest med runde borde og de klassiske cross back chairs. Stratus tipien havde fået sat WallFlex Windows på – hvilket gjorde det nemt at komme ind og ud af telte – da windows delen var åbent hele eftermiddagen. På de måde var udendørsarealet lige ved teltet integreret og blev benyttet til bryllupskage spisning mm. Bryllupsfesten var til 38 gæster og i midten af tipien stod vores gasbålsted og skabte stemning. Tipien var pyntet med vores top-til-tå lyskæder – samt den stemningsfulde diskokugle – som gjorde sit for at give brylluppet magi gennem aftenen og natten – især da dansegulvet gik igang.

lej-telt-til-bryllup-roesnaes

BESKRIVELSE

Stratus-tipi m/WallFlex

 

Opdækning til 38 personer
Bryllups-arrangement

•  1 x Stratus-telt inkl. WallFlex Window & Modulgulv

•  Lyskæder fra top-til-tå & 1 x Diskokugle

•  5 x runde borde & 38 x Cross Back Chair inkl. hynde

•  1 x Bålsted inkl. gas

•  2x Træbænke inkl. renskind & Bålfad Ø80 (Til Lounge)

•  Lyskæde allé (12m) inkl. gulvtæpper

 

Fotograf: Lasse Egebjerg
Blomster: Blomsterværk
Lokation & Service: Strandhotel Røsnæs
Deko i Udemiljø: Østergaard Event

Klik på galleriet nedenfor og se plantegning af opsætningen samt billede af telt-opsætningen set udefra  –

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

HAVEBRYLLUP

De fleste af vores udlejnings telte kan benyttes til havefester – som bryllupstelt, konfirmationstelt, fødselsdagstelt mm. Vi kan stille teltene op hvor I gerne vil have dem stående – der hvor jeres have er bedst egnet eller hvor det passer. Om det er jeres personlige have, naboens eller et familiemedlem – ved et hotel, restaurant eller lignende er ikke vigtigt for os – vores service er den samme lige meget hvor. Vi elsker at skabe unikke fester for vores kunder – fester der giver minder for livet.
Vi kan komme med teltet og inventar som; borde, stole, gulv, bar, gasbålsted, lyskæder, diskokugle ect. Derudover kan vi anbefale flere blomsterdekoratører, serviceudlejing, mad, live band, DJ, invitationer mm. Se under Anbefalinger. Her står vores tætteste samarbejdspartnere – som vi i en lang årrække har samarbejdet med.
Mangler du en lokation – har vi også en række steder – hvor vi har haft telte oppe at stå ved – stederne er omkring på Sjælland og Københavnsområdet.
Disse skal du dog selv tage kontakt til – Se lokationer her.