Luksustelte

LOUNGE & BAR I TELTE v/ FIRMAEVENT

Til et stort firmaarrangement var der lagt stor vægt på hyggelig og afslappet atmosfære. Dette var her gjort ved, et lounge- og barområde, hvor gæsterne kunne nyde god mad og drikke, samtidigt med at de kunne socialisere med hinanden. I de 3 sammensatte stratus tipi telte med wall flex canvas & windows – var der indrettet med komfortable siddemøbler, sofaer og puder – der inviterede til afslapning og samtale. Baren bød på et udvalg af forfriskende drikkevarer, herunder øl, cocktails samt kaffe og te. Møblerne var stillet så der var god plads imellem – hvilket gav en skøn stemning med luft og plads til at grupper kunne stå rundt sammen i teltene. Over den runde bar hang vores blomsterring Ø300 – som var pyntet grønt og natuligt og smukt. Rundt på alle telt træ stolperne var der lyskæder snoet rundt – hvilket gav et dejligt lys og liv i teltene. Dette setup – var en del af et stort firmaarrangment – hvor der bl.a. var en helt åben stratus tipi, 4x Nimbus tipier, og 30x træborde & bænke sæt med renskind på.

lounge-rundbar-tipi-telte-firmaarrangement

BESKRIVELSE

3x STRATUS TIPI TELTE

 

Stort Firmaevent på egen adresse

•  3x Stratus tipier

•  Lyskæder Top-Til-Tå

•  Rund bar

•  Blomsterring Ø3M

•. Spot lyssætning 2 x 3 spot

•  Modulgulv

•  4x Varmekanon

•  Lounge møbler lejet andet sted

 

 

 

Fotograf: Luksustelte

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

FIRMAEVENT I TELTE

Der er utallige måder at afholde et firmaevent på, og valget af koncept og aktiviteter afhænger af virksomhedens kultur, budget og ønsker. Vi kommer her med lidt forslag til firmaarrangementer der kan gøre med telte.
Teambuilding, aktiviteter som klatring, kajak, kano eller andre outdoor adventure er en perfekt måde at få rystet sine medarbejdere sammen på. Her kan der fx. stilles telte om i nærheden af – som giver medarbejderne et, dels tørt område – et skygge område – hvor samarbejdet og relationerne mellem medarbejderne kan styrkes. Her ville vores træbode / bænke sæt passe godt ind. – Temafest, en firmafest kan være en Hollywood-galla, 80’er-fest, tropisk strandfest eller karneval. Dette kan tilføje sjov og festlig stemning til arrangementet og give medarbejderne mulighed for at klæde sig ud. Her kan det fx. være telte som i dette galleri – hvor der er mulighed for at lukke helt til – hvis festen er en aften. – Sportsarrangementer, med forskellige konkurrencer og aktiviteter såsom fodbold, almindelig volleyball, beach volley, løb eller andre udendørs sportsgrene. Dette kan fremme sundhed og motion blandt medarbejderne og skabe et positivt og energisk miljø. Teltet kan her stå nær ved en boldbane – på stranden eller lign. – Kulturelle arrangementer hvor teltet bliver brugt til teaterforestilling, koncert, foredrag og workshops. Her kan der fx. sættes en scene op. – Madlavningskursus som teambuilding er en sjov og anderledes måde at få rystet ens medarbejdere sammen på. Teltet kan her opsilles på en måde hvor man kan stille køkkenudstyr op på. – Picnic eller grillfest, i en park eller på virksomhedens grund, hvor medarbejderne kan nyde solen, mad og sjov i afslappede omgivelser – her kan teltet stå hvor man kan søge ly fra enten regn eller solen.