Luksustelte

SOMMERFEST MED JAGTTEMA I TELT

Outfit International ønskede (ikke overraskende) at afholde deres sommer firmafest med temaet “Jagt” – og som det kan ses på billederne passede vores stratus tipi helt perfekt ind i det univers. Vi havde slået teltet op på deres egen matrikel i Greve, på en græsplæne helt op til deres bygning. Et rådyret hang dels ved den åbne del af stratus tipien i en af tværstolperne, samt også lige ved på græsset i en opsætning – hvor de kunne skære dyret op på rigtig vis – inden kødet skulle på grillen. Inde i teltet var der stillet Outfit International egne borde-bænkesæt – hvorpå der var pyntet op på bordet og lå et renskind på bænken. Gennem dagen og aftenen var der forskellige aktiviteter, bl.a. blev der slået søm i to træstuppe.
Outfit International er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i design, produktion og distribution af jagt- og outdoorbeklædning. Virksomheden blev grundlagt i 1976 og har hovedkontor i Greve. Outfit International er kendt for at kombinere traditionel jagtkultur med moderne teknologi og innovation for at skabe funktionelt og stilfuldt tøj til jægere og outdoor-entusiaster. Virksomheden ejer flere velkendte mærker, herunder Seeland og Härkila, som er populære blandt jægere og friluftsmennesker i både Danmark og internationalt. 

sommerfest-med-jagttema-i-telt

BESKRIVELSE

Åben stratus tipi

 

Sommerfirmafest
Ved firmaets egen matrikel i Greve

 

•  Stratus tipi telt

 Lyskæder top-til-tå

 Bord og bænkesæt med renskind – arrangerede firmet selv

 

 

Firma: Outfit International A/S
Fotograf: Härkila @harkila_official & Seeland @seeland_official

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

TEMAER TIL TELTFESTER

At vælge et tema til en firmafest kan gøre at medarbejderne er mere engagerende – da det kan give festen en særlig stemning og skabe en sjov og afslappet atmosfære. Som her er jagt en måde at være udenfor og bruge naturlige elementer som grene, blade, træstubbe og skind – samt lave mad hen over ild og grill. Her passer vores telte virkelig godt ind – sammen med rustikke møbler. Udover jagt kan der også være andre aktiviteter som bueskydning, skydeøvelser med lasersystemer eller luftgeværer, skattejagt, overlevelseskurser, og vildtmenu med udendørs madlavning. Her kan arrangeres historiefortællinger fra professionelle jægere, live folkemusik, filmfremvisning af jagt- eller naturfilm. Der kunne være en dresscode med Jagtinspireret tøj som camouflage, jagthatte og vester.
Andre temaer der kan være relevante til teltfester; – Bohemehavefest, med lanterner, løstsiddende skjorter og kjoler, kunstworkshop. – Middelaldertema, med træbænke, middelalderkostumer, grillet kød, hostoriefortælling. – Safari-eventyr, med store planter, safaritøj, eksotiske frugtfade, skattejagt. – Hawaiitema, med palmeblade, tiki-lamper, surfbrætter, blomsterkranse, hawaiiskjorter, tropiske frugter, limbo-konkurrence, hula-dans og strandspil. – Western Cowboy, med høballer, kaktusser, cowboyhatte, jeans, støvler, BBQ, linedance og lasso-kastning. – Piratfest, med skattekister, søkort, piratkostumer, skattejagt og sørøverhistorier.