Luksustelte

VOLKSWAGEN STAND v/ FESTIVAL

Volkswagen havde ved Heartland Festival en stand – hvor de viste en ældre folkevognsrugbrød frem under et stretch tent overdække. Stretch tentet dækkede bilen, men dannede også rammen for et lounge område, hvor der bl.a. kunne bindes smukke blomster kranse til hovedet. Denne lounge var utrolig vel besøgt og der var mange rundt på hele festivalen der havde smukke blomster kranse på. Folkevognsrugbrødet var et godt trækplaster for gæsterne – og den var placeret der hvor rigtig mange deltagere gik forbi. Rugbrødet gav en skøn hippie vibe – hvilket blev krydret med blomsterkransene – og der blev sendt mange tanker til 1960érne. Ved siden af stretch teltet stod den nyeste ID.7 Touren vw (en elektronisk stationcar) under et sejldække. Inden Heartland Festival havde Volkswagen udskrevet en konkurrence – hvor man kunne vinde en tur til festivalen i netop ID.7 Touren, samt 2x billetter.
Volkswagens stand stod ude Festival skoven ved Diorama scenen. Her stod også en del madvogne – og mellem træerne hang der mange hængekøjer – hvor festival gæsterne kunne tage et break og nyde musikken på afstand.

firma-stand-ved-festival-under-stretch-tent-overdaekke

BESKRIVELSE

STRETCH TENT

 

 

Stretch telt – overdække ved Heartland Festival

•  Stretch Tent

•  Klassiske Lyskæder

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

TELTE TIL PRODUKTFREMVISNING

Telte til produktfremvisning er et ideelt valg for virksomheder, der ønsker at præsentere deres produkter på en professionel og iøjnefaldende måde. Messetelte eller udstillingstelte, er designet til at skabe en indbydende atmosfære, der tiltrækker potentielle kunder og skaber en dejlig vibe om produktet. Teltene kan være pop-up telte, som ofte er lette i vægt og nemme at sætte op. Teltene kan også være pavilloner, som vores nimbus tipier og stretch tents – som er velegnet til udendørs arrangementer, hvor de beskytter mod forskellige vejrforhold. Disse udstillingspavilloner fås i forskellige størrelser. Ønsker firmaerne brandede reklame telte – er det fx. muligt at få lavet vimpler med logo for virksomheden på vores mastetelte.

Telte til produktfremvisning er ofte mobile udstillingstelte / fleksible produktfremvisningstelte hvilket gør dem nemme at transportere og opsætte på forskellige lokationer – hvilket er idéelt til både indendørs og udendørs brug. Til disse telte kan der tilføjes lyskæder, gulve og møbler for en bedre præsentation og skræddersyede udstillingstelte.

Udover at være iøjnefaldende messetelte er Luksusteltes telte fremstillet af holdbare materialer, der beskytter mod vejr og vind. Dette giver en sikker og beskyttet ramme for produktfremvisning.

Det er vigtigt, at firmaet laver en produktpræsentation, hvor produktet får maksimal synlighed og tilgængelighed. Hvis det er muligt så skab et område, hvor kunderne kan interagere med produktet selv. Gør designet omkring iøjnefaldende, med smuk grafik og farver for at tiltrække besøgende. Brandet skal helst være synligt fra alle vinkler. Dette kan hjælpes med teknologi som tablets eller skærme for at demonstrere produktet.