Luksustelte

STRATUS TIPI SOM VINBAR

Ved Heartland Festival stod vores stratus tipi som vinbar. Teltet var en del af Heartland Banquet – hvor også vores store mastetelt 14×26 m, samt flere nimbus tipier var en del af. Teltet var sat op helt åben, men hvor Vinbaren selv havde bygget en “ende” – hvor baren stod ud for. Dette var gjort sådan så baren fik en ende i teltet, og fordi der kunne være køleskabe og opbevaring af drikkevarer mm. Under teltdugen var der sat flere lang borde op – hvor gæsterne kunne nyde deres vin. Gæsterne kunne sidde her hvis solen var for skarp eller i ly for regnen.
Vinbaren var en del af Heartland Banquet – hvilket gjorde at gæsterne enten kunne mødes her inden de skulle spise lækker mad ved Falsled Kro´s lækre måltid i det store Mastetelt – eller efter de havde indtaget middagen – som afslutning. Alle gæster på Heartland var naturligvis velkomne.
I toppen af tipien hang de fine papirlamper – også kaldet lanterner.
Vinbaren hed SOMA – hvilket stammer Sarah Onat og August Magnusson, som er to venner med stor erfaring i den københavnske restaurantscene. De deler begge en passion for vin, håndværket bag og for at skabe unikke oplevelser sammen.

aaben-tipi-telt-som-vinbar

BESKRIVELSE

Åben Stratus Tipi Telt

 

Telt med vinbar ved Heartland Festival

 

•  Åben Stratus Tipi Telt

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

ÅBEN STRATUS TIPI TELT

Vores stratus tipi telt er et flexibelt telt – som kan sættes op på mange måder. Måder det sættes op på – afhænger af hvad det skal bruges til.
Stratus teltet er vores største tipi, og det er skalerbart, idet Stratus tipiens sider kan løftes op, og deraf tilkobles endnu en Stratus tipi / Cirrus tipi / eller alternativt påmønstres med vægpaneler iform af WallFlex. Er den åben uden WallFlex, vil indgangen til tipien (normalt 1-2 sider) være åben under hele arrangementet.

Er alle sider oppe, øges det dækkede areal fra 83 kvm til 132 kvm. Åbningsfunktionen gør det muligt både at bygge tipier sammen, således at der bliver skabt ét stort rum af flere stratus tipier – eller tilkoble sider i form af WallFlex Window eller Canvas.
Stratus tipiens c
anvas farve er beige, og dens højde er på 7,4 m. Den har en Ø10,3 m. når siderne er nede – og Ø13 m. ved alle siderne oppe.

Stratus 72 tipien kan bruges til uendelig mange slags arrangementer / events – fx. til en sommerfest med jagt som tema, julearrangement ved madmarked, eller Konfirmation som havefest i egen have. Ønsker I et telt dder er større – kan vi som tidligere skrevet sætte tipier sammen – som fx. kan ses her ved et stort Firmaarrangement med Lounge stemning eller ved et stort elegant bryllup.