Luksustelte

ENGLISH COUNTRYSIDE

En utrolig fin konfirmationfest i maj måned. English Countryside møder Moderne Boheme. Med fuld fart på farverne, kreerede A Table Story blomsterdekortioner iform af buketter til bordene & en voluminøs blomsterkrans til tipiens top. Det var en konfirmationsteltfest i en stratus tipi med omkring 60 gæster. Konfirmanten havde valgt lidt forskellige møbler – hvilket gav en smuk stemning som alla “English Countryside” – hvor bl.a. glas i forskellige farver gav en god stemning omkring bordene. Her var både bænke og Cross Back Chairs. I midten af tipien stod vores gasbålsted og skabte dels stemning, samt lige varme til dem der stod tæt på. Gasbålstedet var en sekundær varmekilde og udover den var der en varmekanon.

landlig-bryllup-luksustelte1

BESKRIVELSE

Stratus-tipi

 

KONFIRMATION
Opdækning til 60 personer
Gentofte

 

•  1 x Stratus-telt m/modulgulvLyskæder fra top-til-tå

•  6 x Farmer table & 4 x Tipi Borde

•  48 x Cross Back Chairs

•  8 x Træbænke m/8 x Renskind

•  2 x Bar Moduler

•  1 x Gasbålsted inkl. gas

•  1 x Dekohjul Ø150 cm

•  1 x Varmekanon

•  5 x Olielamper

 

Service & blomster fra A table story

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

storfest-telt-natur-mastetelt
outdoormiddag-telt-luksustelte
farverig-soelvbryllup-tipi-telt
efterårsfest-tipi-telt

NONFIRMATIONSTELT / KONFIRMATIONSTELT 

Det kan være utrolig nemt at arrangere en nonfirmation / konfirmationfest – især hvis man har pladsen i egen have. Her kommer vi og stiller teltet op og sætte møbler mm. som I ønsker. Dette er utrolig praktisk – da man kan benytte sig af sit hus lige ved dagen igennem.
En konfirmation er egentlig en religiøs ceremoni, der primært findes inden for den kristne tradition. Begrebet og praksissen varierer dog mellem forskellige kristne kirkesamfund. I den lutherske og reformerte tradition er konfirmation en ceremoni, hvor unge bekræfter deres dåbsløfte og dermed indtræder som fuldgyldige medlemmer af kirken. I dag er det ikke altid så dybt – men tit en tradition i familien – som sagtens kan fejret med en teltfest.
En nonfirmation blev i gamle dage kaldt en “borgerlig konfirmation”. Det var et alternativ til den kristne konfirmation og et led i arbejderbevægelsens oprør mod alt, hvad der var borgerligt og kristent. Der var således tale om en ungdomsfest, som man holdt, hvis man ikke ville konfirmeres, men stadig gerne ville fejre, at nu var man ved at blive voksen. I takt med at den borgerlige konfirmation efterhånden helt er forsvundet herhjemme, så har nonfirmationen vundet frem blandt de unge teenagere, da
mange unge ikke er troende, og de ønsker derfor ikke at sige ja til den kristne tro.