Luksustelte

HVID DRAMATIK & NATURLIGE ELEMENTER

Botanisk grønt med assosiationer til mark & eng og et tidsløst udtryk med et enkelt og stilrent look i det elegante Mastetelt. Denne bryllupsteltfest var utrolig elegang og majestætisk på alle leder. De mange gæster var placeret på langborde med de altid smukke cross back chairs. Udenfor teltet var der et lounge område – hvor vores klassiske lyskæder indhegnede det på en natrulig måde. Inde i teltet var gæsterne placeret i den ene ende – hvilket gav god plads til vores populære runde bar – som altid er et populært samlingspunkt for gæsterne. Baren har en diameter på 4 m. – hvilket gør de utrolig imødekommede for at man kan blive hængende og møde andre fra selskabet, mens man bestiller en skøn drink.

stor-fest-i-telte-luksustelte

BESKRIVELSE

MASTETELT 14 x 26 M.

 

Opdækning til 126 personer
Bryllups-arrangement, Papakata

 

•  1 x Mastetelt 14 x 26m inkl. vimpler

•  21 x Træborde

•  126 x ‘Cross Back Chairs’

•  Rund bar (Ø4m)

•  Dekoring Ø200

•  Klassiske lyskæder

•  Gulvtæpper

•  Lyskæde allé på jordspyd

 

Billeder af PAPAKATA

 

 

 

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

lyst-telt-til-fest-mastetelt
elegant-sommer-bryllup-i-naturlige-omgivelser
magisk-telt-bryllup
varm-rolig-teltfest-luksustelte

KÆMPE BRYLLUPSTELT

Bryllupstelte findes i utrolig mange størrelser. Vi har telte der kan rumme fester fra 10 gæster og helt op til over 200+ gæster. Vores telte kan være enkeltvis – men vi kan også sætte flere sammen. Under galleri har vi utrolig mange udgaver på diverse teltfester. En teltfest kan være farverig, enkel, elegant, majestætisk og naturlig hvor man rammer outdoorlivet i sin enkelthed. Med andre ord – en fest i telt kan gå i utrolig mange retninger – og vi ønsker at hjælpe jer med at jeres næste fest i telt bliver som lige netop i ønsker det. I vores galleri er der fx. et sensommerbryllup i telt som vi kalder Hvid boheme elegance – her er bryllupsfesten med boheme som tema – dette udtryk stammer fra det franske ord “bohème,” der historisk set blev brugt til at beskrive de kunstnere, forfattere og intellektuelle, der boede i det bohemske kvarter i Paris i det 19. århundrede.
I teltet udtrykkes det med at der ikke er materielle værdier, men med en kreativitet og frihed – hvor fx. de smukke tørre elegante blomster hænger klassisk ned. Farverne er meget n
aturlige jordfarver som terrakotta, okker, dybgrøn, olivengrøn og brun – og disse farver skaber en varm og organisk følelse. Gyldne nuancer og guldfarver kan også tilføje en luksuriøs og varm glød til boheme-indretningen.