Luksustelte

LYST & POETISK FESTTELT

Lyst & poetisk festtelt med den dramatiske råhvid elegance med højt til loftet. Dushet hvide nuancer brudt af rosa toner, som skaber en romantisk atmosfære i teltet. Ved denne opsætning blev der brugt vores runde borde – hvor der kan sidde 8 personer omkring, som her sad på vores cross back chairs. Blomsterne og servicen var fra A Table Story. Blomsterne var her på en forhøjet platform med tunde ben – som dels giver mere plads på bordet, men også at alle omkring bordet kan se hinanden. Blomsterne var utrolig klassiske udvalgt og sammensat – hvilket passede helt ind i masteteltets majestætiske form. Underlavet var med vores gulvtæpper – som både er neutrale og har et naturligt look til teltet pga. deres jordbundne og lyse toner.

lyst-stort-mastetelt-til-fest

BESKRIVELSE

MASTETELT Ø14 m

 

Opdækning til 32 personer. OBS! Denne opsætning er kreeret som et photoshoot og dertil skabt med udgangspunkt i god plads. Mastetelt Ø14m kan reelt kapacitere op til 100 personer. Se eksempel på plantegninger HER

 

•  1 x Mastetelt Ø14 m. inkl. vimpel

•  4 x Runde borde

•  32 x ‘Cross Back Chairs’

•  Gulvtæpper

•  Lyskæder fra top-til-tå

•  Den Grå Horseboxbar

 

Service & blomster fra A table story
Fotos af Storybook Studio
Menu fra Papirlykke

Klik på galleriet nedenfor og se plantegning af opsætningen samt billede af telt-opsætningen set udefra  –

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

HVILKE FACON TELT SKAL DU VÆLGE ?

Vi har flere forskellige slags telte og derfor flere slags faconer. Valget på teltets facon afhænger af flere ting – fx. antallet af gæster, grunden facon og selvfølgelig hvilket formål teltet har til din begivenhed – samt og ikke mindst hvilket telt man bedst kan lide. Skal det være et klassisk smukt bryllup kan vi anbefale vores majestætiske mastetelt eller vores naturlige tipi.

Vores tipier er kegleformet og er på den måde tæt på at være runde og rummelige. Vi kan sætte flere tipitelte sammen, og selv lave faconen – de kan stå i en trekant – eller ved siden af hinanden.
Vores Wooden Dome telt er et kuppeltelt, som er et selvstående telt med buede stænger, der danner en kuppelform.
Masteteltet med dets majestætiske toppe, det råhvide lærred og massive rå stolper i træ findes i flere faconer. Vi har dem helt runde, men overså ovale – begge dele i flere størrelser.
Tilsidst har vi vores flexible stretch tent – som kan benyttes på flere måder, og kan overlappe hvis området kræver det.