STRETCH PRISER EKSEMPLER

DEN FLEKSIBLE STRETCH

Et alsidigt & atmosfærisk telt til at skabe smukke overdækninger. Stretch-teltet besidder en unik fleksibilitet, da det kan opsættes med alle sider oppe til fritstående opstillinger (til fx reception, lounge- eller barområde), men kan ligeså lukkes delvist ned, for at skabe et rum med en naturlig bagvæg (fx til scenebrug eller barområde).

Stretch-teltet er modulopbygget og kan kobles sammen med flere telte. For at gøre de tilsluttede telte vandtætte monteres en tagrende ved tilslutningen. Med andre ord et fleksibelt telt, som kan skabe et overdækket område samtidigt med et unikt uderum. På nuværende tidspunkt råder vi over 3 faste størrelser: 6×67,5×1010×15

De viste priser er inklusiv opsætning og nedtagning.
NB! Alle priser er ex. kørsel, som er 8,75 kr. pr. kørt km fra Snoldelevvej 11, 4030 Tune.
Ekstra tillæg kan forekomme v/kørsel over 1 time fra vores lager i Tune.

Stretch-6-6

6 x 6

B6,0m – L6,0m (36 kvm.)
Opsætning/nedtagning inkl.

Excl gulv – 5.800 kr.

NB. 1x Stretch 6×6 m,- udlejes kun sammen med andre telte.

Stretch-7-10

7,5 x 10

B7,5m – L10,0m (75 kvm.)
Opsætning/nedtagning inkl.

Excl. gulv – 12.800 kr.

 

Stretch-10-15

10 x 15

B10,0m – L15,0m (150 kvm.)
Opsætning/nedtagning inkl.

Excl gulv – 22.800 kr.

OG VI KAN MEGET MERE…

Vi sammensætter ALTID en personlig løsning, der dækker behov og ønsker til jeres arrangement – Så kontakt os og lad os sammen finde en løsning der passer til jeres behov. 

STRETCH TENTS // CUSTOM STRETCH TENTS

Vores stretch tents har specifikke størrelser – de er flexible – men har man brug for at få dækket et større område, som er asymmetrisk, skrå eller har andre størrelser kan vi special lave et – med samme kvalitet som dem vi udlejer her. Disse hedder Custom Stretch Tents. Her skræddersyr vi til netop jeres behov. Vi kommer ud og scanner jeres område med vores 3D scanner – hvorefter vi kan lave en produkttegning – som vi (selvfølgelig i samråd med jer) sender videre til vores leverandør. Disse telte sælge vi, sammen med vores samarbejdspartner –  House Of Event.
På Luksusteltes side – under galleri er det muligt at se eksempler på dette. Vi har bl.a. hjulpet Espehus Kro, med at lave et stabilt overdække på deres terrasse – hvorpå de med ro i maven har kunne arrangere krobryllupper eller andre arrangementer uden at skulle tænke på vejret. Et andet eksempel er, at et firma har fået samlet deres tre bygninger med et telt – hvor forskellige slags arrangementer nu kan holdes, bl.a. yoga treatment. En privat kunde med en meget assymetrisk terrasse har fået lavet en custom stretch tent til et bryllup – som de i fremtiden kan genbruge til barnedåbe, konfirmationer, 18 års fødselsdage mm.