Luksustelte

ORGANISK TELT TIL EN ORGANISK TERRASSE

På en smuk organisk terrasse helt ud til Roskilde Fjord producerede Luksustelte en skræddersyet personlig teltløsning.
Dette Custom Stretch Tent kan benyttes I mange år frem til familiens arrangementer, alt fra barnedåb, kofirmation, kobberbryllup, studentergilde ect.
Anledningen var et bryllup – som parret ønskede skulle være i hjemmelige forhold. Haven som går helt ud til fjorden er en skrå grund – og terrassen var assymmmetrisk – hvilket gjorde at vi tilbød at producere den skræddersyet teltløsning.
Til brylluppet var der placeret runde borde med de fine cross back chairs omkring. Både blomster og servicen var fra A Table Story – men familien havde selv stået for borddækningen. Mellem bordene var der varmelamper – som sørgede for at alle gæsterne kunne holde varmen under fester.

custom-stretch-tents-luksustelte-roskilde1

BESKRIVELSE

Custom Stretch Tent – ca. 120 kvm.
Farve: Sand

Opdækning til 85 personer
Roskilde – Sommer 2023

 

 

•  Custom Stretch Tent

•  9 Runde borde & 85 Cross Back Chair

•  2 x Nimbus Tipi (placeret nede ved vandet i haven)

•  Klassiske Lyskæder

 

Service & blomster fra A table story

Fotograf: Luksustelte

 

Klik på galleriet nedenfor og se flere billeder

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

SKRÆDDERSYET UNIKKE TELTLØSNIGER

Passer almindelige telte ikke til jeres grund?
Vi kan lave unikke organiske telte til alle slags områder. Er det et asymmetrisk, skråt eller lignende område – kan vi give et forslag til hvordan en teltløsnig kan passe på jeres område. Med vores 3D-scanner kan vi lave en produkttegning – som giver jer en helt ny måde at se jeres område på. Vi kan samle bygninger, som ikke er lige høje eller store – vi kan lave teltet / overdækket buet – sådan så alle områder bliver dækket. Alt sammen laver vi med jer – så I er med, med jeres ønsker fra start til slut. Vores stretch tents til udlejning er alle beige – men med Custom Stretch Tents er der flere farvemuligheder – sådan så telte måske kan ramme jeres hus farve eller noget der matcher jeres specifikke smag.
Vi har også mulighed for at hjælpe firmaer. Det kan være en kro, restaurant, hotel, café der har brug for et overdække – både til at udvide jeres sæson eller arealet hvor I kan servere.
I vores galleri er der andre eksempler på Custom Stretch Tents – bl.a. hvor Espehus Kro har fået special designet et Custom Stretch Tent til deres terrasse. De er gået fra en kapacitet på 80 gæster til 120 – samt har udviddet sæsonen med 2 måneder – så udesæsonen er fra april til og med september.

Vi laver vores speciallavet telte med vores samarbejdspartner – House Of Event.