Luksustelte

OVERDÆKKE TIL RESTAURANT I AARHUS

Luksustelte / House Of Event blev kontaktet af en ejeren af Mefisto Restaurant & Gårdhave midt i Aarhus. De ønskede et overdække til et område hvor de har udeservering. Med vores 3D scanner lavede vi en punktsky – hvorefter vi kunne tegne en produkttegning – som restaurantejeren godkendte. Tegningerne blev sendt til vores producent og få uger efter – kunne vi med tilfredshed sætte det nye Custom Stretch Tent overdække op.

Som det kan ses på billedcollagen er overdækket midt i Aarhus by, med flere slags bygninger og beboelse omkring. Overdækket blev hæftet på et anneks og hegn – det har fået to stolper. Overdækket har organiske former hele vejen rundt – hvilket gør det mere elegant end hvis det var blevet lavet med presseninger. Farven er taupe, som er en blanding af brun, grå og lidt lilla eller bedst beskrives som en slags gråbrun eller mørk sandfarve. Overdækket er på knap 46 kvm. hvilket giver mange muligheder for at flere selskaber kan sidde under ved café borde eller langborde.

custom-stretch-tent-til-udendoersomraade-i-aarhus

BESKRIVELSE

 

CUSTOM STRETCH TENT TIL RESTAURANT I AARHUS

 

I juni 2024 satte vi dette overdække op hos Mefisto – Restaurant & Gårdhave i Aarhus´ Latinerkvarter.

Stretch teltet skulle benyttes til overdække af restaurantens gårdhave. Teltet blev lavet i farven Taupe og dets areal er på 46 kvm.
Omkring området hvor dugen blev sat op, er der hegn og bygninger i forskellige højder – hvilket vores 3D scanner kan tage højde for – når den producerer dugen i vores tegne program.
Dugen bliver derfor sat fast på forskellige leder alt efter de muligheder der er. Overdækket har to stolper – som i denne forbindelse blev malet mørke grønne for at matche det omkringliggende miljø.

Sted: Aarhus´ Latinerkvarter
Fotograf: Luksustelte

Aarhus Latinerkvarteret er en historisk del af Aarhus – som er Danmarks næststørste by. Kvarteret er kendt for sin charmerende atmosfære med brostensbelagte gader, gamle bygninger og et rigt kulturliv. Latinerkvarteret huser en blanding af små butikker, caféer, restauranter og kunstgallerier, hvilket tiltrækker både lokale og turister. Området har rødder tilbage til middelalderen og er i dag en populær destination for dem, der ønsker at opleve Aarhus’ historie og hyggelige stemning.

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

TELTDUG TIL RESTAURANT / CAFÈ MIDT I BYEN

Mefisto er et eksempel på at en restaurant midt i byen kan udvide sin åbningssæson for deres udendørsareal.
Restauranten kan have deres gårdhave åben selvom det regner og blæser, samt de kan udvide sæsonen med ca. en måned i hver ende af sæsonen – hvor de kan bruge deres ude område. Under dugen kan de opsætte varmelamper eller lignende – og telt dugen kan hjælpe med at holde på varmen i længere tid. Mefistos udeområde er asymmetrisk – dvs. at det er ikke lige bredt, langt og højt – og derfor kan ingen almindelig syede telte passe helt.
Det er her vi kan hjælpe med vores 3D scanner.

Vi har efterhånden designet flere custom stretch tents til områder som ønskede et smukt overdække – som matchede til enten de naturlige omgivelser, gårdmiljøet. Selve canvas dugen kan fås i flere farver – se evt. her – bla. disse; Ivory, Mango, Clay, Opium, White, Black, Beige, Silver grey mfl. Overdækket kan stå “fritstående” – dvs. hvor det står i sig selv – eller hvor det hæftes på huse, fx. hvor det samler flere huse – eller hvor en del er sat på en bygning.