Luksustelte

CUSTOM STRETCH TENT GIVER FEST OMRÅDE

Luksustelte / House Of Event blev kontaktet af en husejer – der ønskede et overdække til et område på hans grund – hvor de gerne ville kunne afholde mange fester og arrangementer. Det skulle stå klar til en bestemt dato – men det var med hensigt at det skulle kunne genbruges igen og igen. Med vores 3D scanner lavede vi en punktsky – hvorefter vi kunne tegne en produkttegning – som køberen godkendte. Vi sendte tegningerne til vores producent og få uger efter – kunne vi med tilfredshed sætte det nye Custom Stretch Tent overdække op.

Som det kan ses på billedcollagen er overdækket designet uden om en halvrund altan. Derudover er det hæftet på et anneks og har fået fire stolper, samt sider – som giver en beskyttelse mod vind og regn. Overdækket har organiske former hele vejen rundt – hvilket gør det mere elegant end hvis det var blevet lavet med presseninger. Farven er ivory – elfenbensfarvet – cremet hvid – hvilket gør at den matcher huset virkelig fint. Overdækket er på knap 100 kvm. hvilket giver mange muligheder for store fester – på op mod 90 gæster – alt efter hvad man ønsker af møber mm.

Custom-stretch-tent-giver-festomraade

BESKRIVELSE

 

CUSTOM STRETCH TENT OVER PRIVAT INDKØRSEL

I slutningen af april 2024 satte vi dette overdække op hos en privat kunde.

Overdækket skulle benyttes til en stor familieanledning, hvor der skulle være god plads – hvilket de fik med de knap 100 kvm. Grunden er lidt oppe på en skrant – hvor baghaven har en pool – som gjorde at dette område var det eneste flade store område i sammenhæng.

 

Sted: Charlottenlund i Gentofte Kommune.
Fotograf: Luksustelte


Gentofte er en forstadskommune lige nord for København. Kommunen ligger helt ud til Øresund, og mod nord grænser kommunen op til Lyngby-Taarbæk Kommune og mod vest Gladsaxe Kommune. Kommunen har gennem årtier været landets rigeste komune målt på husstandsindkomster og friværdier.
Gentofte består af Charlottenlund, Dyssegård, Gentofte, Hellerup, Jægersborg, Klampenborg, Ordrup, Skovshoved og Vangede.
Der bor omkring 75.000 indbyggere i kommunen.

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

PASSER DE TRADITIONELLE TELTE IKKE – KAN VI HJÆLPE

Har I et område – som er assymmetrisk – skråt, skævt eller lignende – hvor ingen af de traditionelle telte kan passe med hele området er udnyttet – kan vi hjælpe. Vi har efterhånden designet flere custom stretch tents til områder som ønskede et smukt overdække – som matchede til enten de naturlige omgivelser, gårdmiljøet. Selve canvas dugen kan fås i flere farver – se evt. her – bla. disse; Ivory, Mango, Clay, Opium, White, Black, Beige, Silver grey mfl. Overdækkek kan stå “fritstående” – dvs. hvor det står i sig selv – eller hvor det hæftes på huse, fx. hvor det samler flere huse – eller hvor en del er sat på en bygning.