Luksustelte

Organisk overdække til terrasse

Et smukt hus – renoveret til nutiden ønskede et overdække over en del af deres terrasse. Overdækket skulle helst indgå så naturligt som muligt – så det stod smukt og neutralt. Huset havde allerede en stor terrasse – hvorpå der foregår mange aktiviteter som bordtennis, spisning og afslapning.

Midt på terrassen var der forlænget lidt yderligere ud – hvilket vi integrerede med det skræddersyet organiske overdække.
Vi kan med vores 3D scanner måle og dermed udregne hvordan organiske overdække kan se naturligt ud på det pågældende område.

organisk-overdaekke-til-terrasse-custom-stretch-tent

BESKRIVELSE

SKRÆDDERSYET OVERDÆKKE TIL PRIVAT TERRASSE

 

Et privat hus ønskede et smukt overdække over en del af deres terrasse.

 Vi valgte at præsentere en organisk model for kunden – istedetfor en firkantet, hjørne til hjørne model.
På den måde er overdækket blevet en meget smuk og central del af huset – som gør looket naturlig.
Teltdugen er i farven sand – som giver et naturligt lys – dels under dugen og inde i huset – hvor overdækket er sat op.

Sted: Nordsjælland – Gilleleje
Fotograf: Luksustelte

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

SKRÆDDERSYET OVERDÆKKE //

Luksustelte udvikler sig løbende – og har derfor valgt at udvikle en søsterdel som vi kalder – House Of Event – Herfra sælger vi tipitelte, mastetelte, stretch telte som har fastsatte mål – derudover har vi specialiseret os i skræddersyet overdække – til de kunder som ikke har mulighed for at benytte de telte med faste mål.

Ofte er kunderejsen at Luksustelte bliver kontaktet om telte til leje til et specifikt område – det kan oftest lade sig gøre – men hvis det ikke kan – kan vi nu hjælpe med skræddersyet løsninger. Grunden til det ikke kan lade sig gøre er hvis – området er asymmetrisk, skrå, organisk eller andre bygninger kommer i vejen osv.

Vi kan både lave dette overdække, et Custom Stretch Tent til private og forretninger. Det kan være caféer, restauranter, hoteller, barer, butikker – hvor der er et område til udeservering / udeudstilling. Det kan være at I ikke har mulighed for at udnytte dette areal med jeres overdække i dag – det kan vi nu hjælpe med. På den måde kan i øge udeserveringsområdet, udesæsonen – hvilket kan føre til en øget omsætning for jeres forretning.

Disse skræddersyet løsninger kan bruges igen og igen af kunden. Er du fx. privat kunde – kan dette overdække genbruges til alle familiens festanledninger som – bryllupper, barnedåb, konfirmation, 18 års / runde fødselsdage, kobberbryllup, sølvbryllup ect.
Disse skræddersyet telt løsninger kan fås i flere farver, bla. sand, beige, chino, taupe, sort, hvid, clay, almond, opium, dust pink, ivory, caramel, silver grey, mango ect. Dette gør at overdækket kan matches fuldstændig til de omkring liggende bygninger.