Luksustelte

FIRMAEVENT I PRIVAT HAVE

På en grund med flere bygninger, kunne vi her samle dem alle med et Custom Stretch Tent – lavet af Luksustelte / House Of Event. Dette gav perfekte rammer til diverse firmaarrangementer / events. Herfra kan gæsterne nu sidde i læ for vinden pga. bygningerne – men stadig have en åben side, med udsigt mod Roskilde Fjord. Dette gør også, at gæsterne nemt kan gå rundt udenfor teltet, hvis vejret er til det.
Parret der bo i huset har hvert deres firma og får gavn af det begge fremover.
– I første omgang skulle der arrangeres et arrangement med ca. 40 gæster under dugen, som har et areal på ca. 70 kvm. Dette er en nem måde at have afholde et arrangement på – da der både er nem adgang til toilet og køkken.

firmaevent-custom-stretch-tent

BESKRIVELSE

FIRMAEVENT

I slutningen af august 2023 blev der afholdt et firmaevent på en adresse i Roskilde.

Eventet havde omkring 40 gæster, og med den omkringliggende have, gav det gode muligheder for at udfolde sig, med forskellige aktiviter og teambuilding lege.

Netop den omkringliggende grund gjorde – at et almindeligt telt ikke var en mulighed, da den skråner ned mod havnen og fjorden.
Derfor kom vi op med dette forslag, som firmaet fremover kan benytte igen og igen.

Sted: Roskilde
Fotograf: Luksustelte

Roskilde ligger ud til den sydlige del af Roskilde Fjord, i det område man kalder Østsjælland.
Roskilde er en af Danmarks ældste byer og her bor omkring 52.000 inbyggere.
Området her ligger ikke langt fra Roskilde Domkirke, og med udsigt ud over Roskilde Fjord.

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

SKRÆDDERSYET TELTLØSNING

Med et Custom Stretch Tent kan man udvide sæsonen og kapaciteten af et område – det kan være din restaurant, café, hotel, butik eller på din helt egen terrasse, din have eller ved dit sommerhus – med Custom Stretch Tents.
Almindelige telte passer ikke altid ind; hvis området er asymmetrisk – skråt, skævt eller lignende. Her er der behov for en unikt skræddersyet teltløsning. Vi laver specialdesignet og specialtilpassede stretch telte – disse kan bestilles i flere farver – alt efter hvilken slags man bestiller.

Dette kan lade sig gøre pga. vores 3D scanner. Vi komme ud til jer og laver en personlig skitse af et telt der kan passe perfekt ind i jeres rammer. Derefter finder vi ud af – i dialog med jer, hvilken model der er rigtig til jer. Med andre ord – vi skræddersyer et unikt telt til jeres behov. Denne løsning kan I derefter bruge igen og igen – den kan tages ned og sættes op efter behov.
Udover denne unikke teltløsning har vi i vores galleri flere eksempler – fx. på en privatterrasse, også i Roskilde. Her stod et par og ville gerne holde deres bryllup på deres egen grund. Her kunne igen af vores telte stå – da deres grund var skrå – og deres terrasse buede. Dette telt kan parret nu bruge til alle deres fremtidige familiearrangementer – som barnedåb, konfirmation, kobberbryllup, studentergilde osv.