WOODEN DOME PRISER

DEN UNIKKE DOME

Et arkitektonisk, kuppelformet telt med et helt særligt blikfang. Teltet er udelukkende bygget op af buet fyrretræ, hvilket bidrager til et eksklusivt look samtidig med en robust konstruktion.

Denne kuppelformede teltstruktur er en selvbærende struktur. Den indvendige konstruktion er udelukkende lavet af robust, højkvalitets, lamineret og buet fyrretræ. Navnet ‘flad trækuppel’ forklarer, at den øverste kurve af denne kuppel er fladtrykt sammenlignet med en halvcirkel. Dette øger strukturens stabilitet og giver den en mere organisk form. På nuværende tidspunkt råder vi over: Ø20

De viste priser er inklusiv opsætning og nedtagning.
NB! Alle priser er ex. kørsel, som er 8,75 kr. pr. kørt km fra Snoldelevvej 11, 4030 Tune.
Ekstra tillæg kan forekomme v/kørsel over 1 time fra vores lager i Tune.

Ø20

Ø20m (315 kvm.)
Opsætning/nedtagning inkl.

Excl gulv – Fra 129.800 kr.

luksustelte-wooden-dome11
wooden-dome-oe20-luksustelte2
luksustelte-wooden-dome2

SMUKT ÆSTETISK FESTIVALTELT

Vores nyeste telt er i sin helt egen klasse. Det passer perfekt til store events som festivaller, restauranter, produktlancering og firma events i telt.
Fx. skal et stort bilfirma præsentere en ny bil – her er teltet med dets unikke udseende helt perfekt. Med de 315 kvm. er der rigelig med plads til endda at lave en scene hvorpå bilen fx. kan stå på – hvor folk stadig har plads nok til at gå rundt om den og se bilen fra flere vinkler.
Vores Wooden Dome er også et perfekt koncerttelt – og uden siderne på – kan man skabe et flow af folk der står helt tæt på – men også kan stå rundt i kanten og nyde musikken.
Vores wooden dome er den eneste på det danske teltmarked – hvilket vi er utrolig stolte over.

VI KAN MEGET MERE…

Vi sammensætter ALTID en personlig løsning, der dækker behov og ønsker til jeres arrangement – Så kontakt os og lad os sammen finde en løsning der passer til jeres behov.