Luksustelte

VARM & ROLIG BOHEME ROMANTIK

Varm atmosfære i jordnære farver tilføjet et sommerligt touch – Simone & Mads’ magiske maj-bryllup.
Har var der sat WallFlex Windows på vores Stratus Tipitelt – hvilket gav et dejligt dagslys gennem dagen. Hen mod aftenen og natten når mørket faldt gav det et liv – hvor man kunne se ud på himmel og stjernerne. Tipibordene var placeret så de alle pegede ind mod midten – som gav festen sammenhæng. Til festen blev der brugt klapstole som matcher til bordene. Servicen var fra A Table Story – og det var med et boheme tema med jordnært farver. Der stod ud for hver gæst to høje glas i hhv. varm orange og grøn. Blomsterne passede perfekt i farver til hele setup. I midten var der rigelig med plads til brudevalsen og andre danseglade gæster gennem aftenen.
Udenfor var der hen til telte olielamper, som han på kort jernstænger – som gjorde at alle kune finde sikkert frem og tilbage til toiletterne. Udenfor var der også placeret et bålfad – som gav et hyggeligt sted med liv, snak og sjov.

varm-rolig-teltfest-luksustelte

BESKRIVELSE

Stratus-tipi m/WallFlex

 

Opdækning til 60 personer
Bryllups-arrangement, Tibirke

 

•  1 x Stratus-telt inkl. WallFlex Window Modulgulv

•  1 x Bålsted inkl. gas

•  Lyskæder fra top til tå

•  10 x Tipi borde & 60 x Klap stole

•  20 x Olielamper

•  1 x Bålfad inkl. brænde

•  1 x Varmekanon inkl. brændstof

•  Den Grønne Horseboxbar

 

Service fra A table story
Blomster fra A table story
Fotograf Storybook Studio

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

storfest-telt-natur-mastetelt
outdoormiddag-telt-luksustelte
farverig-soelvbryllup-tipi-telt
efterårsfest-tipi-telt

DET RIGTIGE SERVICE GIVER ET PROFESSIONELT TOUCH

Flot service til fest er vigtigt da det kan have indflydelse på gæsternes oplevelse og arrangementets succes. En professionel service skaber en positiv oplevelse og gæsterne føler sig velkomne. Flot service sender et positivt signal om arrangøren eller virksomheden, der står bag festen. Dette bidrager til et godt image og omdømme, hvilket kan være vigtigt, især hvis arrangementet er relateret til forretningsmæssige formål eller markedsføring.
Hvis gæsterne oplever en høj standard for service, er sandsynligheden større for, at de vender tilbage til fremtidige arrangementer eller anbefaler arrangementet til andre. Dette er vigtigt for at opbygge et langsigtet og loyalt publikum.
En flot service tilføjer et professionelt touch til arrangementet. Uanset om det er en forretningsbegivenhed eller en personlig fest, bidrager en god service til at skabe et positivt indtryk og vise omhu for detaljerne.
Bestiller man servicen ved et firma – giver det også mindre stress for værten ifht. rengøring og andre logistiske detaljer – hvorpå værten kan fokusere på at nyde begivenheden og interagere med gæsterne.