Luksustelte

RUSTIK EFTERÅRS-ÆSTETIK I FESTTELT

Varme og brændte nuancer i lækre efterårstoner. Sofistikeret og elegant set-up til et intim & festligt fødselsdagsarrangement i vores Stratus tipitelt. For at øge teltarealet havde vi sat en WallFlex Window på stratus tipien – hvilket også skaber en dejlig stemning – da man kan se ind og ud. Tipien emmede af varme og jordnære farver – hvilket passede helt perfekt til de smukke opdækning. Tipifesten var en 60 års fødselsdaf med ca. 45 personer, hvor vores skønne Cross Back Chairs passer perfekt ind omkring vores tipiborde. I midten af teltet var der placeret vores populære gasbålsted, som skaber en vipe til outdoorlivet og en dejlig lokal varme. I tipiteltet var der yderligere sat en varmekanon, som sørgede for at temperaturen blev holdt til det niveau der var ønsket. Teltet havde vores skønne top-til-tå lyskæder, som hænger smukt og drømmende helt op i tipiens top, og rudt om teltets træstolper og helt ned til gulvet.
Hen til tipien var der sat 5 jordspyd op – hvorpå der hang olielamper på. Dette gav gæsterne en charmerende vej hen til festteltet.
Fødselsdagen blev afholdt i Dragør i en privathave – som var helt perfekt til en havefest i telt.

Rustik-efteraars-aestetik-i-festtelt

BESKRIVELSE

Stratus-tipi m/WallFlex

 

Opdækning til 45 personer
Fødselsdags-arrangement
I privat have i Dragør

 

•  1 x Stratus-telt inkl. WallFlex Window

•  8 x Tipi borde

•  45 x Cross Back Chairs

•  Lyskæde Top-Til-Tå

•  1 x Bålsted inkl. gas

•  5 x Jordspyd m/olielamper

•  1 x Varmekanon inkl. brændstof

•  Modulgulv

 

Service & blomster fra A table story
Fotograf: Mille Emilie

Klik på galleriet nedenfor og se plantegning af opsætningen samt billede af telt-opsætningen set udefra  –

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

LAV EN GOD GÆSTELISTE

En god gæsteliste afhænger af arrangementets type, formål og stemning.
– Identificer formålet med arrangementet. Er det en fødselsdag, bryllup, forretningsmøde eller en social begivenhed? Gæstelisten skal afspejle formålet.
– Vurder størrelsen på arrangementet og beslut, hvor mange gæster der er passende. Overvej også eventuelle pladsbegrænsninger eller budgetmæssige hensyn.
– Definer din målgruppe. Er det familie, venner, kolleger, forretningsforbindelser eller en blanding af disse? Sørg for, at gæsterne har nogle fælles interesser eller forbindelser, der kan bidrage til en behagelig atmosfære.
– Stræb efter diversitet på gæstelisten. Bland aldre, baggrunde, erhverv og interesser for at skabe en levende og dynamisk atmosfære.
– Inviter personer, der vil bidrage positivt til arrangementet. Tænk på, hvordan gæsterne kan interagere og nyde hinandens selskab.
– Tilpas gæstelisten løbende, hvis der opstår ændringer eller nye faktorer opstår, der påvirker, hvem der bør være inviteret.