EFTERÅRS FØDSELSDAG

RUSTIK EFTERÅRS-ÆSTETIK

Tilbage i Oktober 2019 blev der afholdt den fineste 60 års fødselsdag i Dragør. Mille Emilie som vi løbende var i dialog med, havde som en overraskelse arrangeret den smukkeste fødselsdagsfest midt i efterårets gyldne time, til anledning for svigermors 60 års. Hele festen blev derfor én stor surprise.

Efteråret kan noget helt særligt. Naturens nuancer varierer og lyset kan gøre ting mere stemningsfyldte. Det er også en periode med koldere vejr – men det er ikke ensbetydende med at man ikke kan holde fest i en tipi –

Konceptet var gennemført med en kompromisløs tilgang til varme og brændte nuancer i lækre efterårstoner. Sofistikeret og elegant set-up til et intim og festligt fødselsdagsarrangement. 

 

romantisk-bryllupsmiddag-luksustelte
blomster-teltfest
borddaekning-til-teltfest

TELTFEST MED ET ÆSTETISK TWIST

Med en gæsteliste på 45 personer, havde Mille Emilie et ønske om en lækker siddende middag med efterfølgende fest. Det var derfor vigtigt at alle gæster kunne sidde godt i al den tid de skulle sidde til bords – og dertil valgte vi løsningen med vores “Cross back Chairs” som tilføjer lidt ekstra på både komfort og æstetik.

Selve opsætningen fandt sted privat på svigermors adresse i Dragør, og med placering af tipien på Ulla’s hestefold lige foran deres private ejendom Kastanjegården. Under hele arrangementet kunne man derfor nyde synet til hhv. de store løvfaldende kastanjetræer og græssende heste.

Med udgangspunkt i tipiens langborde univers havde Mille Emilie arrangeret, at de uhyre dygtige kvinder fra a Table Story kom og dækkede 4 smukke langborde med et klassiske twist på en teltfest. En bordopdækning med en fin balance mellem det fine – formelle og rustikke og afslappede.

Vi dekorerede tipien  med lyskæder fra top-til-tå, hvilket altid skaber en varm og funklende stemning når mørket lægger sig i løbet af aftenen. For at skabe en bedre funktionel entre, tilbyggede vi efter Mille Emilies ønske, en WallFlex løsning på forsiden af teltet. 

Et helt igennem fortryllende arrangement, som vi ser tilbage på med stor glæde.

rund-foedselsdag-telt-luksustelte
service-til-teltfest
stratus-tipi-telt-udlejning
diskofest-i-telt

TIPI-BESKRIVELSE

Mille-Emilie havde valgt følgende produkter til opsætningen:
1 x Stratus-telt inkl. WallFlex Window – Modulgulv – 1 x Gasbålsted inkl. gas – Lyskæder fra top-til-tå – 8 x Tipi borde – 45 x “Cross-back Chairs”

Venue: Privat i Dragør
Blomster & borddækning: a Table story
Fotograf: Mille Emilie

Brug for en mere visuel præsentation af opsætningen?
Så klik på plantegningen nedenfor.

SE OGSÅ