Luksustelte

FARVERIGT SØLVBRYLLUP

25 års kærlighedsfest i telt i august måned.
Sprudlende buketter i sommerlige toner, og et lækkert middags set-up under tipiens funklende lys. Det blev en farverig sølvbryllupsfest i telt lige i vores ånd. Teltfesten blev afholdt i Charlottenlund, lige nord for København. Festen blev afholdt med vores fine tipiborde, med træklapstole omkring. Underlaget var vores modulgulv – som gjorde det muligt at bevæge sig nemt rundt for alle – ligemeget hvor høje stiletterne var. I midten af teltet stod vores bålsted og skabte et samlingssted, hvor lidt sekundær varme kan nydes. Udenfor stratus tipien var der skabt et overdække med vores nimbus tipi – her kunne gæsterne samles udenfor i ly – hvis der skulle komme regn. Opdækningen var af de seje piger fra A Table Story – som igen kreerede en skøn farverig atmosfære, med deres service og blomsterkunst.

farverig-soelvbryllupsfest-tipi-telt

BESKRIVELSE

Stratus-tipi m/WallFlex

 

Med plads til 54 personer
Sølvbryllup, Charlottenlund 2020

 

•  1 x Stratus-tipi inkl. WallFlex Window

•  1 x Nimbus-tipi inkl. lyskæder

•  Lyskæder fra top-til-tå

•  9 x Tipi borde

•  54 x Klapstole inkl. hynder

•  1 x Bar

•  1 x Bålsted inkl. gas

•  Modulgulv

 

Service & blomster af atablestory
Fotos af Trine Kjær

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

varm-rolig-teltfest-luksustelte
storfest-telt-natur-mastetelt
magisk-telt-bryllup
elegant-sommer-bryllup-i-naturlige-omgivelser

SØLVBRYLLUPSFEST I TELT

Sølvbryllupsteltfest i privathave er en perfekt løsning og nem måde at skabe en uforglemmelig fest på.

Dagen hvor 25-års bryllup fejres må gerne være betydningsfuld og mindeværdig. Arrangeres der dans og musik, kan sangene være fra parrets bryllupsdag til nutidens hits – hvorpå man helt sikkert rammer de fleste af gæsteres smag. Man kan overveje at have et live band eller en DJ for at sørge for dansegulvet er aktivt.
Menuen til et sølvbryllup kan være parrets yndlingsretter eller fra en kulturel oplevelse på en fællesferie. Til en sølvbryllupsfest kan man arrangere forskellige sjove aktiviteter eller lege, der involverer gæsterne og bringer smil frem, fx. et spil som *Hvad ved du om brudeparret?* eller en quiz baseret på parrets liv kan være sjove og interaktive.
At skabe en mindeværdig sølvbryllupsfest handler om at fejre parrets kærlighed, dele minder og skabe nye øjeblikke sammen med venner og familie. En kombination af personlige detaljer, festlige dekorationer og meningsfulde aktiviteter kan gøre festen til en uforglemmelig begivenhed.
Sølvbryllup er en fejring af 25 års bryllup. Andre bryllupssanledninger man ofte bruger i Danmark er 12,5 år, Kobberbryllup – 50 års dagen hedder Guldbryllup og 60 år Diamantbryllup.