Luksustelte

LANDLIG MAGI I BRYLLUPSTELT

Landlig magi i bryllupstelt i Skåne med vilde naturomgivelser udenfor og klar elegance med hvide toner indenfor  – Malu & Caspers magiske august-bryllup.
Brylluppet blev afholdt i 3x stratus tipier sat sammen – med Wall-Flex windows som gjorde at der kom dagslys id i løbet af dagen – og dejlig mørk landlig stemning aftenen og natten lang. I teltet var der også lagt et dansegulv oven på gulvtæpperne – hvilket gjorde det muligt at give den gas på dansegulvet uden af være bange for at snuple i de høje hæle. Parret havde selv pyntet op med blomster. I alt deltog 120 gæster ved festen – hvilket passede perfekt til telt setup.

magisk-bryllup-i-sverige

BESKRIVELSE

3x Stratus-tipi m/WallFlex

 

Opdækning til 120 personer
Bryllups-arrangement, Skåne

 

•  3 x Stratus-telt inkl. WallFlex Window & 1 x Nimbus til indgang

•  Gulvtæpper & 1 x Dansegulv

•  1 x Bålsted inkl. gas

•  Lyskæder fra top-til-tå

•  20 x Tipi borde

•  120 x Klap stole

 

Service & blomster af brudeparret selv

Fotograf Storybook Studio

 

Klik på galleriet nedenfor og se plantegning af opsætningen samt billede af telt-opsætningen set udefra  –

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

BRYLLUP I NATUREN

At holde bryllup i naturen kan være en utrolig smuk oplevelse.
Uanset om det er i et skovområde, ved vandet, en have – skaber naturen en naturlig og smuk ramme.
En udendørs bryllupslokation giver ofte en afslappet og uformel atmosfære. Gæsterne føler sig mere frie, hvilket påvirker stemingen. Naturen skifter ofte lys i løbet af dagen – hvilket bl.a. kan give unikke og spændende bryllupsbilleder. Har parret en bryllupsfotograf – kan naturen også hjælpe til at lave flere slags smukke bryllupsbilleder – hvor fx. baggrunden varierer – med træer, vand, blomstermark mm. Ved bryllupper i naturen kan man vælge at holde selve ceremonien helt udendørs og integrere naturelementer, som fx. under et træ, på en bro, på et græsareal eller ved vandet. Her kan man dække op med blomsterporte, rødløber, lyskæder, stole placeret på forskellige måder osv. Folk der vælger at holde bryllup i telte midt i naturen har ofte værdier omkring bæredygtighed og er miljøbevidste – hvilket især giver mening i lejet telte – som bruges igen og igen. Derfor kan det også anbefales at vælge telte der har en vis kvalitet – som er et af Luksusteltes store værdier. Vi genbruger både vores telte, møbler, lyskæder mm. og holder det vedlige år efter år.
En af  de smukke ting ved teltfester er at man er tæt på naturen lyde – som fuglekvidder, susen af træer eller lyden af havet brusen – men også regn på teltdugen har sin charme. Disse lyde skaber en behagelig og beroligende atmosfære.