Luksustelte

TELTE TIL FODBOLDFEST I PARKEN

Da FC. København vandt mesterskabet i 2023 – skulle det fejres bl.a. i Parkens egen restaurant. Denne er i et af hjørnerne – helt ud til selve parken – hvor der er et plateau. På dette område fik vi hejst vores telte og bar op på – hvor efter vi slog dels en stratus tipi op – som vi åbnede helt og placerede vores helt egen runde bar i midten af. Derudover stod der ved siden af den, en af vores nimbus tipier.
Restuaranten og plateauet skulle bruges da spillerne (FCK) havde spillet sæsonens sidste kamp og var blevet fejret af alle tilskuerne med pokalen og medaljerne. Her blev der serveret lækker mad og drinks til den lyse morgen.
Klubbens historie startede tilbage i 1992, hvor KB og B1903 fusionerede (kun med deres senior 1. hold). Dette mesterskab var deres 15. i rækken. KB er Europas ikke-britiske ældste klub fra 1876 – så der var mange følelser på spil dengang fusionen skete, og FCK kunne med det samme få lov at spille i den bedste liga, pga. B1903 var der. Verdens første fodboldklub siges at være Sheffield FC. – som blev stiftet i 1855.

teltfest-til-fodbold-i-koebenhavn

BESKRIVELSE

Åben stratus tipi & Nimbus tipi

 

Danmarks Mesterskabs fejring i Parken
Barområde til byfest

 

•  Stratus tipi telt

 Lyskæder top-til-tå

•  Nimbus tipi

•  Klassiske lyskæder

•  1 x Rund bar (Ø4m)

 

 

 

 

Fotograf: Luksustelte

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

TELTE TIL FEJRINGER AF SPORTSSTJERNER & KUNSTNERE

Skal sportsstjerner, kunstnere osv. hyldes og fejres – er det nemt at bygge et smukt og unikt område – som passer til den specifikke anledning. Skal der være en rund bar i midten kan vi det, skal der bygges en scene – hvor stjernerne kan hyldes fra – kan det sagtens lade sig gøre – fx. med vores store wooden dome, vores store mastetelte, sammenbygger flere stratus tipier eller de flexible stretch tents, som også kan sættes sammen. Dette har vi flere eksempler på; fx. her – hvor vi har bygget en festival med flere forskellige telte. Et andet eksempel er et stort firmaevent, hvor der var flere scener i et stort setup med 14x stratus tipier. Ved et 75 års jubilæum – blev en nimbus tipi brugt som overdække over en scene.

Kontakt os endelig hvis I har et ønske, en drøm om en opsætning – så kan vi byde ind med hvad der er muligt, hvad der lige kan pudses lidt til – vi har et utal af telte som kan benyttes på uendelig mange måder.