Luksustelte

STORSLÅET FIRMAEVENT M/LIVE MUSIK

Storslået firmafest m/live musik som heldags firmaevent. Firmaarrangementet blev afholdt på Fyn for 1.100 medarbejdere. Omkring teltene var der arrangeret picnicområde, foodtrucks, workshops for børn samt masser af live musik fra en lang række artister. Alt akkompagneret med en energisk og humoristisk konferencier igennem hele arrangementet – selveste Jacob Haugaard.
Vi havde ialt sat 14 stratus tipier op, som var sat op som to blomster af syv stratus tipier. Denne opstilling giver et stort overdækket område, som giver plads til flere arrangementer under. Stratus teltene var åbne, som gør at gæsterne nemt kan gå ind og ud. Rundt i de seks “ydre” stratus tipier var der sat tipi borde og bænke op – som gjorde det nemt for folk at bevæge sig rundt.

firmaevent-telt-live-musik-luksustelte

BESKRIVELSE

14 x Stratus-tipier sammenkoblet

 

Opsætning til 1100 personer
Firma-arrangement på Fyn, Maj 2019

 

•  14 x Stratus-telte

•  8 x Nimbus-telt

•  Lyskæder fra top-til-tå

•  75 x Tipi borde

•  75 x Bænke-sæt

•  1 x Den Grønne Horseboxbar

•  Supplerende projektledelse på byggesag, el, brand & lys

 

Afvikling: Impact Group
Fotograf: Storybook Studio

Klik på galleriet nedenfor og se plantegning af opsætningen samt billede af telt-opsætningen set udefra  –

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

FIRMAEVENT I TELTE

Luksustelte har flere måder hvorpå vi kan afholde store firmaarrangementer i telte. Dette gør det meget flexibelt for firmaer – da vi kan sætte et arrangement op på deres egen matrikel.
Vi har være store Wooden Dome – som er perfekt til de store events – hvor der fx. også skal være en scene til uderholdning.
Derudover kan vi som ved dette event benytte mange tipier at sætte dem sammen på alle mulige måder, har vi mastetelte i mange størrelser.

Skal du holde et firmaevent kan du sagtens kontakte Luksustelte for et uforpligtende tilbud – som vi kan rette ind så det passer perfekt til jer.