Luksustelte

SENSOMMER TELTFEST V/ VANDET

Efterårsidyl i Mastetelt på en smuk græseng ved Stillinge Strand i Vestsjælland.
Masteteltet blev sat op ved privat hus, ikke langt fra vandet, men alligevel så langt væk, så der var ro og idyllisk atmosfære. Arrangementet var et efterårsbryllup – hvor de var utrolig heldige med vejret og omgivelserne. Ved siden af teltet var der lanceret et receptionsområde – som især blev brugt i de lyse tider – hvor solen skinnede smukt over hele området. Masteteltet var vores 10×15 m mellemstore telt – hvor der var plads til 65 gæster. Der var langborde med bænke som gav en samling af gæsterne. 

efteraars-idyl-telt

BESKRIVELSE

10 x 15 M. Mastetelt

Opdækning til 65 personer
Efterårsbryllup på Sjælland

 10×15 m Mastetelt

•  Klassiske lyskæder

 

Fotograf: Ditlev Rosing
Service & blomster fra A table story
Koncept & Afvikling: Vivere Weedings

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

TELTE TIL EFTERÅRSFESTER

Årstiden kan være afgørende for en teltfest. Men det er lige så meget hvilken slags / type telt der benyttes. Alle vores telte der kan “lukkes helt til” kan sagtens benyttes til fester – faktisk hele året. Men der er nogle ting man skal overveje inden man arrangerer en fest i de koldeste måneder.
Er teltfesten i efterårsmånederne kan man opleve sommervejr i august og september – og hvis det er i oktober – skal man overveje hvilke vejrsituationer der kan komme og især holde øje med vejrudsigten i dagene op til arrangementet.
– opvarmningen skal være klar – varmekanoner, varmelamper, gasbålsteder mfl.
– telttypen kan være vores nordiske tipier eller et af vores mastetelte – som begge er fuldstændig tætte.
– gulvet skal helst være et stabilt – af træ eller plast.
– det bliver tidligere mørk i efteråret end om sommeren. Da vores lyskæder sagtens kan give nok lys – er det omkring teltet at det kan være nødvendigt – fx. med en lyskædeallé.
– Menuen kan fx. være sæsonpræget og i efteråret kunne det være med ingredienser som græskar, æbler og rodfrugter.
– Ekstra beklædning – man kan overveje at have lidt tæpper liggende – til hvis det bliver koldt ud på aftenen. Hvis vejret ser ud til at blive til de kølige ende – kan man evt. opfordre til, at gæsterne medbringer extra trøjer eller lignende.