Luksustelte

JORDNÆR KÆRLIGHEDSFEST

Bryllup i naturrige omgivelser på skønne Sjællands Odde.
En kærlighedsfest lige i brudeparrets ånd – tæt på strand og i skønne omgivelser, med brede vidder. Et jordnært bryllup i dobbelt stratus tipi – sammensat med åbne sider mod vandet. Der var dækket op med rude borde og de smukke klassiske Cross Back Chairs – som kan få enhver outdoor fest til at se elegant ud. Gulvet var vores modulgulv – hvilket gjorde at festen hurtigt kunne forvandles til dans – som vores diskokugle hjalp med. Parret havde en halv rundbar (halvmåne) og gasbålsted – to steder som gæsterne også kunne samles socialt omkring.

tipitelte-til-bryllup

BESKRIVELSE

2x Stratus-tipi

 

Bryllups-arrangement v/Sjællands Odde,

Opdækning til 72 personer
Juli 2021

•  2 x Stratus-tipi

•  9 x Runde borde

•  72 x ‘Cross Back Chairs’

•  Modulgulv

•  Lyskæder fra top-til-tå

•  1 x Diskokugle

•  Halv rundbar & 1 x Gasbålsted inkl. gas

•  Joey – Selvbetjenings Horseboxbar


Fotos af Brian Lichtenstein

Klik på galleriet nedenfor og se plantegning af opsætningen samt billede af telt-opsætningen set udefra  –

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

KÆRLIGHEDSFEST I TELT 

At fejre kærligheden gennem et bryllup er vigtigt for mange af flere grunde.
Det indebærer ofte en dyb symbolsk betydning for de involverede par.
Det er en offentlig erklæring om kærlighed mellem to mennesker. Det er en mulighed for at vise og fejre kærligheden med familie, venner mfl. Et bryllup markerer starten på et nyt kapitel i livet sammen. Det er en fejring af det dybe forhold og det stærke bånd, der er blevet opbygget mellem to mennesker. Det skaber et dybere fællesskab og forbindelse mellem parrets to familier.

En bryllupsfest kan holdes på mange måder – og et teltbryllup er en af dem.
Vi har mange års erfaring med at arrangemere bryllupper i telt og kan derfor rådgive og lytte til jeres behov og ønsker, om hvordan jeres drømmebryllup kan arrangeres. Vi ved at minderne omkring brylluppet er vigtigt og skal vare hele livet. Vi ved og forstår hvor betydningsfuld dagen er for mange.

Om det skal været et havebryllup, sommerhusbryllup, ved en bestemt lokation – helt ud til vandet eller midt i naturen – vi har erfaring med det hele.