Luksustelte

Fra jord til bord

En workshop om Økologi – Råvare kendskab & udendørs madlavning.
En weekend med forskellige workshop for Haver-til-Mavers forskellige foreningsmedlemmer. Dette blev afholdt i smukke naturrammer på Krogerup Avlsgaard, ved Humlebæk – med udgangspunkt i en jordnær festivals stil. Avlsgården ligger omgivet af marker og Krogerup skovene. Området er et yndet udflugtsmål for mange, og året rundt holdes der forskellige arrangementer, og de grønne omgivelser, halmballer og frugthaver indbyder til aktivitet og udendørs oplevelser.
Til workshoppen havde vi bygget to stratus tipier sammen til en dobbeltstatus – som havde en kapacitet til omkring 90 besøgende. Under teltdugen var det lagt vores modulgulv, hvorpå der stod tipiborde og bænke. Udenfor teltet var der lavet to langborde, til en udendørsmiddag.
Haver til Maver blev stiftet som en almennyttig forening i 2006 af kokken Søren Ejlersen. Den var som en nytænkning af den gamle skolehavetanke på Krogerup Avlsgaard i Humlebæk – født ud af Aarstidernes vision. Deres vision er om jordforbindelse og genskabelse af forbindelse mellem dyrkning og måltid – jord til bord – have til mave.

outdoor-workshop-for-haver-til-maver-oekologi

BESKRIVELSE

2 x Stratus-tipi

 

Kapacitet til op imod 90 personer
Udendørs Workshop-event – Sensommer

 

•  2 x Stratus-telt

•  Lyskæder fra top-til-tå

•  15 x Tipi borde m/træ-bænke

•  Modulgulv

 

Billeder af Aarstiderne

Afvikling af Haver til Maver

 

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

WORKSHOP I TELT

En workshop er en interaktiv og fokuseret begivenhed, hvor en gruppe mennesker samles for at deltage aktivt i diskussioner, aktiviteter og praktiske øvelser med det formål at opnå et bestemt mål, lære nye færdigheder eller løse specifikke problemer. Workshops kan variere i varighed og størrelse afhængigt af formålet og kompleksiteten af det emne, de beskæftiger sig med.

Overvejer man at afholde en workshop med et outdoor miljø – har vi flere telte der kan passe til forskellige slags workshops. Miljøet vi kan tilbyde er en unik og inspirerende atmosfære, der kombinerer udendørs oplevelser med en fokuseret og målrettet læringsoplevelse.
Workshoppen kan være en virksomhed der arrangerer en teambuilding-workshop for deres medarbejdere i naturskønne omgivelser. Dette skaber en anderledes oplevelse og fremmer samarbejde og kreativitet.
Teltet kan opstilles på et naturskønne områder, muligvis omgivet af træer eller ved siden af en sø. I vores telte kan vi opstille borde, stole og andre nødvendige materialer til workshop-aktiviteter. Nogle af vores telte har WallFlex windows eller gennemsigtige vægge, som tillader naturligt lys strømme ind.
I workshoppen kan man integrere naturelementer i aktiviteterne. Måske er der øvelser, der involverer teambuilding i form af at bygge strukturer med naturlige materialer eller løse opgaver, der kræver observation af omgivelserne.
Både frokost og pauser kan arrangeres med en uformelt rundt i små grupper rudt i teltet og udenfor.