Luksustelte

TEMA VED FEST I TELT MED STORSKÆRM

Ved en stor 50 års fødselsdag fejring – hvor der var en farverig festival lignende stemning – var der også et åben stratus tipi telt som aktivitetsområde – som blev kaldt Libertiner Grotten. I dette festtelt var der pyntet op med et spirituelt tema – hvor der var lavet en storskærm på en af canvas siderne. Denne blev lavet af en projekter – som var placeret sådan så billedet ramte fint mellem stængerne på dugen. Rundt i teltet var der god plads – med lidt borde med god plads imellem. I toppen af teltet hang vores dekohjul med en diameter på 150 cm ned – hvorpå der hang forskellig farvede lange papir-rislamper. Ned fra tipiens top hang vores top-til-tå lyskæder, som gav et ekstra pust til den spirituelle stemning. Inde i teltet var der også stillet et stort guldfarvet kunstværk – som blev brugt som bagrund til mange fotografier / billeder gennem aftenen. Guldfarven her bidrog også til den gyldne stemning der tit opstår i vores tipitelte.

Temafest i tipitelte til havefest

BESKRIVELSE

STRATUS TIPI

 

Privat festival, Nordsjælland

Til aktivitetsområde:
•  Åben Stratus m/WallFlex Canvas 

•  Lyskæder top-til-tå

•  Spot-lys

•  Dekohjul Ø150 cm 

•  Gasbålsted

Fotograf: Jesper Bøjlund, Creative Republic

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

FESTTEMAER VED TELTFESTER

Skal du holde en fest – hvor du ønsker at der skal være et tema – kommer vi her med lidt forslag. Valget kan være ud fra anledningen der skal fejres – eller en af dine interesser, gæsternes præferencer og den stemning, du ønsker at skabe. Hawaiifest – Lad gæsterne drømme sig væk til paradisøen Hawaii med tropiske drinks, hula-dans og blomsterkranser. Karneval – fx. skab en legende atmosfære med cirkusrekvisitter, ansigtsmaling og sjove konkurrencer som klovnedressur og jonglering. Tag dine gæster med tilbage til 1920’ernes jazzalder med glamourøs påklædning, jazzmusik og art deco-dekorationer – en rigtig Gatsby´s Roaring Twenties. Skab en fortryllende stemning som var i under vandet, hvor der er skabt en fortryllende stemning med undervandsdekorationer, fiskenet og blå belysning, hvor gæsterne kan føle sig som havfruer og sømænd. Lav festen helt gennemført Mexicansk, med farverige piñatas, mariachi-musik og autentiske mexicanske retter som tacos, quesadillas og margaritas. En klassisk Superhelte vs skurke, hvor gæsterne klæder sig ud som deres yndlings-superhelte eller skurke og kæmp for retfærdighed eller dominans. Skab en aura af mystik og spænding med en maskebal, hvor gæsterne kan skjule deres identitet bag smukt dekorerede masker. Lad gæsterne udforske forskellige typer øl fra hele verden og nyde små snacks, der passer til de forskellige smagsoplevelser som en Øl-Festival. Stjernefest – hvor I hylder jeres yndlingsfilm, tv-shows eller musikere med et tema dedikeret til dem, hvor gæsterne kan klæde sig ud som karakterer eller stjerner.

Husk at tilpasse temaet til dine gæsters interesser og sørge for at have passende dekorationer, mad og underholdning for at skabe den perfekte atmosfære til din fest.

Mail: info@luksustelte.dk Telefon: +45 60 226 226
CVR nr. 42140252 • © 2024 Luksustelte.dk • All Rights Reserved