Luksustelte

KONFIRMATION I BAGHAVEN FOR EN UNG MAND I TIPITELT

Foråret betyder for mange konfirmationer. Dette blev for en familie med en ung mand afholdt i baghaven i et af vores stratus tipitelte med WallFlex windows påsat. Dette WallFlex window gør at der dels kommer mere plads i tipiteltet – men også at der kommer mere lys ind – og man kan sidde indenfor og nyde det grønne omkring det lejede telt. Ved en unge mands konfirmation var der dækket op på vores runde borde med de smukke cross bach chairs omkring. Servicen og blomsterne var fra A Table Story – som altid formår at ramme nøjagtigt den stemning som teltet automatisk frembringer.
Farverne både på glas, tallerkner og blomsterne matchede – og var i lyse nuancer – krydret med blå-lilla glas og blomster. Glassene hedder Blue Grigio – Zafferano Tumbler, som er smukke, håndlavede glas fra italien – hvor hvert eneste glas er forskelligt i kraft af håndværket der ligger bag. Glasset blev brugt som vandglas sammen med fx. Riedel vinglas. Tallerknerne er fra Bornholmskeramik fabrik – dansk produceret stel på værkstedet i Nexø, og bestikket er guld & ivory som har en lethed og et stilsikkert design.

Konfirmation-ung-mand-telt-baghaven

BESKRIVELSE

Stratus tipi m. Wall Flex Window

 

Baghaven på egen matrikel
Konfirmations fest for en ung mand

 

•  Stratus tipi m. WallFlex Windows

•  Lyskæder Top-Til-Tå

•  Runde borde

•  Cross Back Chairs

•  Modulgulv

•  Gasbålsted

•  Varmekanon

 

Receptions lignende borde – som ses på et af billederne har kunden selv arrangeret.

Billeder private, samt A Table Story.

 

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

landlig-bryllup-luksustelte
farverig-foedselsdag-tipitelt
farverig-soelvbryllup-tipi-telt
botanisk-havefest-luksustelte

KONFIRMATION I TELT I BAGHAVEN //

Det er utrolig dejligt at kunne arrangere en konfirmation så tæt på ens bolig – samtidig med at det ikke er direkte i egen bolig. Det er dels rart i fht. planlægning af diverse ting – i fht. hvis det var i nogle festlokaler et sted – hvor man hver gang skal transportere sig derhen for at, fx. dækkebord, pynte op, ordne gaver osv. Andre fordele er at man selv kan styrer dagen mht. tider på hvornår man vil gøre hvad. Man har ikke nogle tider hvor man fx. skal starte eller slutte festen, man skal ikke koordinerer med overtagelse af lokalerne, rengøring osv. Toilet forholdene er på plads inden – hvis ens bolig har et toilet tæt på den nærmeste indgang er det selvfølgelig mest optimalt – men de fleste finder en vej omkring dette. Køkkenudstyr mm. er lige om hjørnet og maden kan enten tilberedes lige ved – i eget køkken eller opbevares der indtil I er klar til at spise.
Selvfølgelig skal man sikre at ens gæster kan enten parkere nær jeres bolig – eller at der er offentlig transport i nærheden.
En stor fordel er at man kan benytte ens have omkring teltet – hvilket især er rart på de vejr gode dage – sådan så evt. børn kan bevæge sig lidt rundt – uden man skal holde 100% øje med dem ifht. hvis det var i nogle festlokaler / restaurant.
Dette kan I evt. også forberede lidt inden – hvilket er rart at man ikke også skal transportere ting med til dem.
Det er altid god stil at oplyse ens naboer om festen – da manges haver støder helt op til hinanden, samt hvis støjniveauet er højt i fht. hvad der normalt sker i nabolaget. Der kan man fx. invitere dem ind til en lille skål – hvis man er frisk på det.