Luksustelte

KONFIRMATION FOR EN UNG MAND I BAGHAVEN

En ung mand skulle konfirmeres og familien havde besluttet sig at den skulle holdes i baghaven i en stratus tipi med WallFlex window. Det er der utrolig mange fordele ved – da det hele føles som en del af huset, men alligevel helt adskilt. I den situation skal man ikke tænke på toiletter, og om man har husket at få alting med.
Konfirmationen var til ca. 55 gæster – som var placeret på runde borde med med de smukke cross back chairs. Bordene var i blå, lilla, hvide og grønne nyancer med service og blomster fra A Table Story. Servicen var det smukke Piet Boon stel, guld & Ivory bestik, blå Zafferanoglas og klassiske Riedel glas. Lysestagerne var mesingstager med sandfarvede lys. I midten af tipien stod vores gasbålsted og skabte dels stemning, samt lige varme til dem der stod tæt på. Gasbålstedet var en sekundær varmekilde – den primære var vores varmekanon.

Konfirmation-ung-mand-telt-baghaven

BESKRIVELSE

Stratus-tipi m. WallFlex Window

 

KONFIRMATION
Opdækning til 65 personer

 

•  1 x Stratus-telt m. WallFlex Window

•  Modulgulv

•  Lyskæder fra top-til-tå

•  8 x Runde borde

•  65 x Cross Back Chairs

•  1 x Gasbålsted inkl. gas

•  1 x Varmekanon

 

Service & blomster fra A table story

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

KONFIRMATIONSPYNT TIL EN UNG MAND //

At pynte et konfirmationsbord til en dreng kan være en sjov og kreativ proces.
Når I har valgt hvor konfirmationen skal holdes (i et af vores telte – naturligvis) – kan I begynde at lave en plan over hvordan I skal sidde i teltet – dette leder automatisk over til et passende farveskema, der passer til den unge mands præferencer. Traditionelle farver som blå, grøn, grå eller sort kan være passende valg.
Det kan være sjovt at bruge nogle personlige detaljer, der afspejler konfirmandens interesser og hobbyer. Det kan være billeder af ham gennem årene, hobbygenstande eller andre souvenirs, der har en særlig betydning for ham.
Det samme gælder for bordkortene og menukort. Foregår konfirmationen i telt – kan man pynte rundt med lidt balloner – fx. i blå, grønne, sorte og hvide. Det kan være ved indgangen – ved gavebordet og fx. ved baren.