Luksustelte

ÅBEN RUNDT MASTETELT VED FESTIVAL

Vores runde Ø10m. Mastetelt stod i Tasteland ved Heartland Festival. Her stod den helt åben – og var med til at give gæsterne ved festivalen et sted at være og sidde hvis de havde brug for skygge fra solen eller ly for regnen. Masteteltet Ø10M er et af vores nyeste telte (vores midste) og en størrelse der gør, at det kan stå mange steder – uden det kræver det store område. Her stod det overfor vores (også) smukke Wooden Dome.

Begge telte var en del af området Tasteland – som er et kulinarisk område, der byder på en bred vifte af gastronomiske oplevelser. I dette området var der samlet nogle af de bedste kokke og madkoncepter fra både Danmark og udlandet – bl.a. Umut Sakarya. Her kunne Heartland Festivalgæsterne smage på alt fra gourmetretter til street food, ofte med fokus på bæredygtighed og lokale råvarer. Tasteland fungerede som et samlingspunkt for madelskere. Her kunne dem der ønsker udforske nye smagsoplevelser og nyde mad i høj kvalitet i festivalens afslappede og kulturelle atmosfære.

rundt-mastetelt-i-det groenne

BESKRIVELSE

Mastetelt Ø10 m.

 

Rundt mastetelt til gæsterne ved Heartland Festival
Telt for skygge for solen eller ly for regn

 

•  Ø10M Mastetelt

•  Klassiske lyskæder

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

ÅBEN MASTETELT

Ved Heartland Festival stod vores Ø10M Mastetelt helt åben. Dette er lidt anderledes end normalt – hvor vi som standard leverer vores Mastetelte med påmønstrede sider, hvoraf 50% beklædes med dug & 50% med vindue. Alle sider kan så rulles op i fag á 3 eller 6m. Dette giver en stor fleksibilitet – som giver frihed når man lejer et telt hos os. Er vejret godt – kan det være godt at rulle nogle af fagene op – hvorved der kan komme frisk luft ind i teltet. Derimod, hvis vejret er mindre godt – hvor det regner eller blæser meget – er det rigtig rart for festen at der kan lukkes helt ned. Dette gør også, at hvis der bruges varmekanoner – kan siderne holde på varmen – sådan så gæsterne ikke fryser på trods af vejret.

Et åben Mastetelt gør, at folk meget hurtigt kan vælge at komme ind under dugen hvis solen er for skarp eller hvis det regner. På den måde har overdækket en dobbelt effekt og kan være rar i begge situationer. Vores runde bar ville også kunne stå i midten ved andre situationer. Masteteltet Ø10M har det allerede været brugt ved et fødselsdags jubilæum for et tøjfirma, Bryllupsmesse ved Kokkedal Slot – Copenhagen eller ved en landlig langbordsmiddag ved vandet – med en smuk udsigt.