Luksustelte

MASTETELT MED LANGBORDE v/ VANDET

På et smukt udsigtspunkt ved Fårevejle satte vi et mastetelt med langborde ved vandet. Udsigten var helt fænomal – og den blev krydret med godt vejr og en skøn solnedgang. Festen her foregik midt i maj.
Ved langbordene i teltet var der dækket op til 27 gæster – hvilket gjorde at der var rigtig god plads – da vores Ø10 Mastetelt kan rumme helt op til max. 72 siddende gæster. Langbordene var dækket med smukke lyseblå duge, hvilket gav en dejlig dansk sommerdag vibe i teltet – samtidigt med at det matchede til vandet lige ved. I teltets top hang vores klassiske lyskæder, som i dagtimerne giver et dejligt skær i teltet – men som især giver et hyggeligt lys når mørket begynder at falde udenfor. Festen foregik med græs som underlag – hvilket sagtens kan lade sig gøre, når plænen er plan – vi anbefaler blot at man giver sine gæster besked – så de ikke møder op i stiletter.

telt-med-langborde-ved-vandet

BESKRIVELSE

 

MASTETELT Ø10M VED VANDET VED FÅREVEJLE

 

•  1x Mastetelt Ø10 m.

•  Klassiske Lyskæde

•  5x Træborde

• 27x Klapstole inkl. hynder

 

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

TELTE TIL ALLE SLAGS ANLEDNINGER

Telte kan benyttes til en lang række forskellige anledninger og situationer, hvilket gør dem til en utrolig alsidig løsning. Uanset om det drejer sig om udendørs eventyr, sociale sammenkomster, tilbyder telte en fleksibel og praktisk mulighed. Outdoorevents – Telte som stretch tents / overdække eller stratus tipierne er praktiske da de giver ly og beskyttelse mod nedbør. De giver mulighed for at opleve naturen tæt på, til fx. spejderlejre eller Fjällräven Classic. Festivaler og Koncerter – Mange festivaler benytter vores store telte til koncerter (fx. intimkoncert) eller fx. restauranter ved festivaler. Dette kan fx. ses her ved Heartland, hvor vi byggede 5x stratus tipier sammen. Sportsbegivenheder – ved fx. maratoner, cykelløb eller andre sportsbegivenheder bruges telte ofte som base for atleterne, hvor de kan hvile, skifte tøj og få massage. Til bryllupper, fødselsdage og andre fejringer – hvor man gerne vil være udendørs, kan vi opstilles telte som festlokaler. Teltene gør at arrangementet med stor sikekrhed kan gennemføres – da det / de beskytter gæsterne mod uforudsigeligt vejr. Markeder og Messen – På markedspladser og messer er telte almindelige som stande for handlende og udstillere. De giver beskyttelse mod vejrforhold og skaber en indbydende atmosfære for besøgende – dette kan bl.a. ses her hvor det bruges til Danish Outdoor Festival som butik.
Vores telte er i mange forskellige størrelser og 4 stilarter. De kan benyttes til intime arrangementer og store festivaler med mange mennesker.
Ønsker I at købe et telt – anbefaler vi House Of Event.