PUGLISI X HEARTLAND 2018

FARM-TO-TABLE I TIPI

Heartland Festival 2018. Festivalen løb af stablen henover pinsen fra d. 31.5 til 2.6 2018 på et af de smukkeste steder i Danmark: Nemlig Egeskov Slot på Sydfyn. Festivalens manifest omhandler en kombination af live-samtaler og samtidskunst samt det bedste fra musik- og madscenen. Sidstnævnte fik vi fornøjelsen af at være med til at skabe rammerne til.

Årets Heartland Banquet middag skulle kreeres af en af Danmarks dygtigste og mest ambitiøse kokke: Christian Puglisi. Christian Puglisi er manden bag de anerkendte restauranter:  Manfreds, BÆST, Mirabelle samt Michelin-restauranten Relæ. Alle restauranter med et kompromisløst fokus på enkel mad af høj kvalitet samt økologi og lokale råvarer. Derfor var det i sandhed en stor glæde, at vi i år kunne være med til at skabe Heartland Banquet rammerne til Puglisi og hans team.

 

festival-luksustelte
festival-i-tipi-heartland
puglisi-heartland-luksustelte
laekker-mad-luksustelte

FARM TO TABLE DINNERFEAST

Banquet middagen lød på en 5-retters farm to table festmiddag over 1,5 time og blev serveret for flere hundrede besøgende over tre dage. Derfor skulle rammerne til pop-up restauranten også kunne håndtere en stor kapacitet. Rammerne blev derfor bygget sammen af total 5 x Stratus-telte, hvor hhv. 4 af tipierne blev benyttet til spiseområde og 1 tipi til at skabe pladsen til Puglisis nyåbnede bar på Nørrebro, RUDO. For at skabe endnu mere plads inde i tipierne åbnede vi 50% af siderne op og skabte dermed et åbent oplevelsesrum.

Teamet dekorerede selv tipierne og tilhørende område, og komplimenterede tipiens naturlige farver med bl.a. skilte af genbrugsmateriale og halmballer til loungeområder langs tipiens åbning. Ovenstående er blot et bevis på, at det kan lade sig gøre at holde en stor festmiddag i telt. En spektakulær en af slagsen endda –

puglisi-heartland-luksustelte1
langbord-tipi-telt-luksustelte
kok-telt-luksustelte

TIPI-BESKRIVELSE

Heartland havde valgt følgende produkter til opsætningen:
5 x Stratus-telte bygget sammen i pentagon-formation – Fast trægulv – 25 x Tipi borde – 50 x Bænke-sæt

Venue: Heartland på Fyn
Billeder: Puglisievents – Heartlandfestival – Eckmannstudio 

Brug for en mere visuel præsentation af opsætningen?
Så klik på plantegningen nedenfor.

SE OGSÅ