HVAD SKAL DER VÆRE I EN INVITATION TIL BRYLLUP | KONFIRMATION | FESTER

INVITATIONER TIL BRYLLUP | KONFIRMATIONER | FESTER

Bryllupsinvitationer, konfirmationsinformationer, festinvitationer kan komme i mange forskellige stilarter og former, hvor de kan tilpasses til at afspejle brudeparret, konfirmanden, festens personlighed, tema mm. Invitationens indhold skal være tydeligt – og helst indeholde al nødvendig information – så de indbudte ikke sidder tilbage med spørgsmål.

bryllupsinvitation

HVAD SKAL EN INVITATION INDEHOLDE:

BRUDEPARRETS NAVNE | KONFIRMANDENS NAVN

Invitationen skal hurtigt indeholde brudeparrets navne – konfirmandens navn – festens grund – så modtagerne ikke er i tvivl om hvem det drejer sig om.

DATO & TID

Datoen for brylluppet, konfirmationen eller festen skal stå tydeligt – fht. tidligt på invitationen – og det samme gælder for tidspunktet. Fx. Vielse, Konfirmation kl. X – Reception kl. Y – Fest kl. Y.

invitation-konfirmation-barnedaab-foedselsdag

STED

Sted for evt. vielse, konfirmation skal stå tydeligt på invitationen.
Skal fejringen foregå et andet sted – skal det også står tydligt, så gæsterne kan planlægge evt. transport mellem stederne. Her kan det også være, at der er brug for en lille vejledning til at finde stederne.

S.U.

En svar udbedes inden dato kan for mange være vigtig ifht. antallet af gæster og kuverter der evt. skal bestilles – bookes til.
Her kan stå et tlf. nr., en mailadresse eller link.

  ink-saloon-luksustelte2

  ØNSKELISTE

  Sørg for at gæsterne får informationer til ønsker for fx. konfirmanden, brudeparret eller evt. en fødsellar der ikke ønsker gaver. Sørg for det står tydeligt – så gæsterne ikke er i tvivl. Det kan være på et link eller til en gavekordinator.

  YDERLIGERE ARRANGEMENTER

  Skal brudeparret evt. vies i det fri inden festen – er der reception inden middagen osv. Gør det tydeligt hvad dagen går ud på – så gæsterne kan være forberedte – og evt. have tøj med til de forskellige arrangementer. Skriv evt. overnatningsmuligheder, næste-morgen brunch osv.

  KONTAKT INFO

  Det er altid rart for gæsterne at kunne se hvor de evt. kan komme i kontakt med jer. Det kan være alt fra allergier overfor mad, parkering, overnatning, ingen børn tilstede osv.

  ANBEFALING TIL INVITATIONER

  Vi kan anbefale INK Saloon til at lave jeres invitationer. De kan lave alt grafisk – invitationer, bordkort, menu kort osv. – her er der ikke overladt noget til tilfældigheden. De kreerer uhyre elegante elementer suppleret med en personlig vibe som skabes på grundlag af en utrolig fin og personlig sparring. Så skal I holde bryllup, konfirmation, dåb eller lign. og har behov for hjælp så kontakt dem.

   SE OGSÅ