STUDENTERGILDE | STUDENTERFEST

AFHOLD STUDENTERGILDE I BAGHAVEN

Skal I fejre at jeres ungdom bliver studenter – kan det gøres nemt – og dog – utrolig elegant med et telt i haven.
Vi udlejer festtelte i mange størrelser og former – og de fleste kan passe ind i manges haver.
Om det er et arrangement med lounge stemning eller hvor der skal serveres mad – så kan vi som teltudlejningsfirma hjælpe – med telte der er lidt udover de sædvanlige hvide plastiktelte.

studentergilde-studenterfest-telt

VALG AF TELT

Valget af telt til jeres studenterfest kan spille en afgørende rolle for festens atmosfære. Vores telte har alle en unik charme – om det er de nordiske tipier, vores dragende Mastetelte eller vores flexible stretch tents – kommer de med en masse stemning.

Vi har Danmarks største sortiment af unikke telte – som I kan se på vores produkt side her.

Vi har i vores galleri en Studentergilde case – hvor gæsterne sidder i haven under nimbus tipier. Her er der arrangeret en intim familieeftermiddag – hvor der er lounge stemning rundt om et bålfad – med smuk service og blomster fra A Table Story.

live-band-til-teltfest

LIVE BAND, SCENE & DANSEGULV I TELT

Ønsker jeres student en fest der varer natten lang – med dansegulv og evt. band på scene er det også muligt i vores telte. Vi har gennem tiden arrangeret *diskoteker* hvor der er blevet festet ud til de lyse timer – se fx. galleriet her – med live band og dansegulv eller en intimkoncert under en stretch tent.

havefest-telt-luksustelte

INSPIRATION TIL HAVEFESTER

Gennem tiden har vi arrangeret et utal af havefester.
Vi er altid åbne for jeres sjove idéer – og har også her på siden beskrevet mange muligheder – se i vores galleri her eller klik på billedet under.

Vi har mange anbefalinger til oppyntning – med Cerise, bordkort af Ink Saloon mfl. se under anbefalinger her.

galleri-luksustelte-festtelte

SE OGSÅ