Luksustelte

STUDENTERGILDE I HAVEN

Hyggeligt og jordnært studentergilde i telt i haven.
Her var dækket op med Vild & farverig fauna på bordene & klatrende grønt på tipiens stolper. Under nimbus tipiens dug var der placeret 2 tipiborde, hvor vores skønne cross back chairs stod omkring. Ved siden af bordene stod et bålsted – som gav en skøn telthygge.
Udenfor teltet var der placeret et lounge område under åben himmel. Her kunne gæster slappe af, med bålhygge & masser af marshmellows omkrig et bålfad.
Studentergildet blev afholdt i en privat have – hvilket gør det nemt for alle ifht. køkken, toilet og diverse ting man kan have brug for i løbet af festen.

studenterfest-gilde-luksustelte

BESKRIVELSE

Nimbus tipi

 

Opdækning til 10 personer
Studentergilde / Studenterfest

 

•  1 x Nimbus tipi

•  Klassiske lyskæder

•  2 x Tipi borde

•  10 x Cross Back Chair

•  1 x Bålsted inkl. gas

•  Til Lounge:
– Bålfad
– 2 x bænke
– 2 x renskind

Service & blomster fra A Table Story

Billeder af Trine Kjær

 

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

STUDENTERGILDE I TELT

En Studentereksamen er en vigtig milepæl i mange unges liv. Det fejres ofte med festligheder og glæde. Tit er det på en skøn varm sommerdag. Det er oftest sidst i juni lige inden sommeren i Danmark starter for alvor. Mange haver prydes med farverige blomster og duften af friske blomster fylder luften. Familien og venner samles for at lykønske den nyudklækkede student.
Holdes studenterfesten i haven i et telt eller overdække bliver der ofte brugt lang borde dækket med hvide duge og blomsterdekorationer.
I Danmark er der flere ritualer omkring at blive student. Bl.a. bruges der de flotte studenterhuer, som er et ikonisk symbol for studentereksamen og en tradition, der går tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede. Huen er ikke kun et symbol på akademisk succes, men den har også dybe kulturelle og sociale rødder. Farven på studenterhuens bånd varierer afhængigt af, hvilken gymnasial uddannelse studenten har gennemført.
Når en elev består studentereksamen, får han eller hun ret til at bære studenterhuen. Det er en ære og et synligt bevis på den opnåede uddannelse. Sammen med studenterhuen får eleven et studentereksamensbevis. Der er også en tradition som “huekast”, hvor nyudklækkede studenter kaster deres huer op i luften som en festlig gestus. Mange studenter beholder deres studenterhuer som et minde og en kilde til stolthed gennem hele livet.