Luksustelte

TIPI MED RUNDBAR PÅ FESTIVAL

Vores nimbus tipi med rundbar stod ved Heartland Festival midt i det grønne – under festivalens største træ. Under dugen solgte FOLK Kompucha deres skønne selvudviklede og fremstillet kampuchaér. Folk Kombucha er et moderne bryggeri i København, der blander traditionelle fermenteringsteknikker med videnskab og tilfører nyt liv til en ældgammel drik, der er blevet videregivet gennem generationer. Baren var ivrigt besøgt af gæsterne ved Heartland Festivalen og der var derfor sat blå farvet taburetter op rundt om baren – hvorfra gæsterne kunne nyde deres drikke. Især om aftenen – når mørket faldt – havde FOLK Kompucha sørget for stemning – ved at sætte farvede lamper op omkring baren – både på disken og jorden.

nimbus-tipi-med-rundbar-ved-festival

BESKRIVELSE

Nimbus tipi til salg af kampucha

 

Heartland Festival

 

•  Nimbus tipi

•  Klassiske lyskæder

•  1 x Rund bar (Ø4m)

 

 

Fotograf: Luksustelte

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

RUND BAR TIL FESTER ELLER FESTIVALLER

Vores runde bar er især populær til især fester der har lidt outdoor liv over sig. Det kan være alt fra bryllupper, store fødselsdage, firmaevents ude og inde mm. Fx. ved FC Københavns store Danmarks Mesterskabsfest stod den i midten under en stratus tipi, ved et stort firmaevent hvor 3x stratus tipier var sat sammen – med et kæmpe lounge område ved siden af baren, eller ved et kæmpe stort landligt og elegant bryllup på Langeland i i vores store Mastetelt på en mark.

Vores runde bar er bygget i et kvalitetsbevidst materiale, og der er indbygget iøjefaldende lys der fremhæver forsiden af baren. Baren kan deles op i mindre moduler ift. festens behov, dvs. at baren både kan bruges til intime middage og storslåede fester. Vores runde bar består af 6 barmoduler og har en diameter på Ø400 cm. Den halvrunde bar med 3 x barmoduler er D55 x B200 x L400 cm.

En bar kan give en hyggelig og afslappet atmosfære ved en fest. Barens udvalg af drikkevarer, herunder cocktails, øl, vin og alkoholfrie drikkevarer skal passe til festens gæster – og det vil ofte være smart at planlægge det i god tid. Baren er ofte et samlingspunkt ved en fest – og derfor er det også vigtigt den ser indbydende ud – her kan værterne evt. have valgt et tema – som også hænger sammen med typen af drikkevarer. Derudover kan der være lidt snacks på disken – som fx. kan være nødder eller chips – som gæsterne kan nyde sammen med drikkevarerne. 
Over vores runde bar – er det også muligt at hænge en blomsterkrans – som virkelig kan sætte sit præg på festens tema.