Luksustelte

STRETCH TELT TIL VELGØRENHED

På en smuk terrasse direkte ud til naturen, hvor der går heste – donerede Luksustelte et Stretch Tent til en intimkoncert i august.
Stedet hedder Flaskeengen og styres bl.a. af kunstneren Josephine Winding – der er ambassadør ved Røde Kors i Klub 10 i 2023/24.
Arrangementet blev afholdt på Flaskeengen ved Havdrup på Sjælland – et sted, hvor hjertet åbner sig og skuldrene sænkes. Her er perfekte rammer til afholdelse af kurser, møder, undervisning, workshops, retreats mm. og et charmerende og eksklusivt alternativ til de store konferencecentre. Stedet har en smuk terresse – hvor Luksusteltes stretch tent passer helt perfekt.

Røde-kors-arrangement

BESKRIVELSE AF ARRANGEMENTET

Luksustelte donerede et Stretch Tent til Intimkoncerten der havde formål at samle penge ind til Rødekors.

Arrangement: Intimkoncert – Sommer 2023

•  7,5 x 10 m. Stretch Tent

Farve: Sand

 

Event: Intimkoncert til fordel for Rødekors

Venue: Flaskeengen

Afvikling:  Josephine Winding & Marie-Louise Helvang

Fotograf: Flaskeengen / Marie-Louise Helvang

Musik: Jakob Sveistrup & Jens Vestermark


Klik på galleriet nedenfor og se flere billeder
Og læs mere nederst på siden

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

RØDEKORS INDSAMLING I LUKSUSTELTES STRETCH TENT

Det var med stor stolthed at vi i Luksustelte var med til et velgørenheds arrangement med henblik på at samle penge ind til Røde Kors.
Røde Kors redder hver dag liv og forsøger at ruste mennesker til at kunne klare sige igennem kriser og katastrofer. Kan vi bare bidrage lidt – vil vi hjertens gerne det.

Det er ikke kun ude i verden at der er brug for hjælp – også i Danmark skaber Røde Kors fællesskaber og støtter samfundets sårbare til et bedre liv.
Røde Kors hjælp er uden hensyn til nationalitet, religion eller politiske holdninger – hvilket passer meget ind i vores ideologi.
Vi vil gere være med til at hjælpe mennesker på begge sider af konflikten og i de fjerneste egne af verden.
Røde Kors er en neutral organisation, der er uafhængig af partipolitik.

Røde Kors udvælger hvert år en ny Klub 10. Det er altid et stærkt hold af Røde Kors-ambassadører står klar til at tage fat på det kommende års indsamlingsarbejde. De er kendte og entreprenante personligheder fra kultur- og erhvervslivet – som på et år skal søsætte spændende og indbringende projekter der samler penge ind, hvorpå Røde Kors kan fortsætte med at hjælpe hvor der er brug i verdenen. I 2023/24 er det bl.a. Josefine Winding,Skulptør, Arden Asbæk, Jeanette Ottesen,Online Coach, tidligere elitesvømmer Gallery, Jasmin Gabay, Sangerinde, forfatter, influencer mm., Jannick Lindberg, CEO & Partner, Le Management mfl.