UNIK MESSESTAND MED TELTE

UNIK MESSESTAND MED TELTE

Vores telte er ikke kun til udendørsbrug. Her ses ses to typer tipier inde i Øksnehallen i København ved en stor messe. Det var vores nimbus tipier (2 stk) som stod to steder ved messen. De stod med vores træ tipiborde og bænke under, med vores rå renskind på. Teltene (overdækkene) gjorde at de respektive messestande omkredsede et område og gav et flot blikfang. Under tipiens dug kan man skabe et imødekommende miljø – som gjorde at deltagerne ved messen fik lyst til at komme ind under og blive inddraget i messestandens verden.

skab-en-unik-messestand-oeksnehallen-med-telt

SKAB EN MESSESTAND DER PASSER TIL DIT BRAND

Disse tipitelte stod på en rejsemesse – men de kan passe til mange brands. De udstråler natur og naturlighed, miljø og bæredygtighed. Disse tipiers canvas dug udstråler outdoor liv – hvilket mange rejser, mad, livsstil osv. flader ind under.
I dag er danskerne meget opmærksomme på at vi skal passe på miljøet – hvilket man godt kan med øje for æstetik. Mange af vores telte udstråler netop alle disse emner – og det er netop også det Luksustelte er opbygget omkring.

nimbus-tipi-telt-ved-messe-intim-messestand

GØR DET MULIGT AT KUNNE HOLDE ET MØDE PÅ EN MESSE

Udover vores nimbus tipi telte havde vi også opsat vores pagode / catering telt ved messen. Det smarte ved dette telt er, at det kan lukkes helt til – hvorpå der kan holdes et møde, foredrag, talk, undervisning eller show uden at blive forstyrret af det omkring liggende. Til messen her var der opsat et stort tv inden i teltet – hvilket også kan gøres hvor lyden er okay, da teltets canvas vægge gør at lyden holdes inde i teltet.

lav-jeres-eget-moederum-ved-messe-oeksnehallen

AKUSTIKKEN I TELTE

Vi får tit spørgsmålet om, hvordan akustikken er i vores telte? Det er tit kunder der har oplevet at være i lokaler / rum / haller hvor akustikken er virkelig dårlig – hvilket gør at de vil undgå det ved leje af telte.
Vi får netop den tilbagemelding fra vores kunder – at akustikken er virkelig god. Det er muligt at holde taler, høre foredrag, høre musik el. lign. hvor lyden er virkelig god.

raa-renskind-ved-messe-oeksnehallen

RENSKIND GØR DET EXTRA RÅT I RÅ HALLER

Vores renskind er et stort hit i outdoor verdenen. De er meget autentiske til vores teltfester. Men også i rå omgivelser giver de et extra cool look – som her mod de rå fliser i Øksnehallen.

ØNSKER I AT JERES MESSESTAND SKILLER SIG UD

Hold jer ikke tilbage med idéer til en unik messestand. Vi har god erfaring – og kan anbefale forskellige løsninger, alt efter hvor messen er, hvor stort jeres område er, hvor højt der er til loftet, om der skal en møbler som borde, bænke, bar under dugen osv.

event-firma-arrangement

SE OGSÅ