RECERTIFICERING AF VORES TIPI TELTE

RECERTIFICERING AF VORES TIPI TELTE

Vi har fået recertificeret vores tipi telte –  så de er klar til sæson 2024.
Denne nye certificering er en 5 årig godkendelse – et sikkerhedsstempel på, at vores telte lever op til de danske myndigheders krav til midlertidige konstruktioner.

Det er Teknologisk Institut – et akkrediteret organ – en upartisk virksomhed – som gennemgår beregningerne på teltene og sikre at kravene er opfyldt og at delene matcher det dokumenterede – der har certificeret vores tipi telte – og godkendelsen er fra ultimo marts 2024.

CERTIFICERINGER HAR ALTID VÆRET VIGTIGE FOR LUKSUSTELTE

Det har altid været vigtigt for Luksustelte at have certificeringer til vores telte – dels for den måde vi arbejder på – samt for at sikrer de bedste kår for vores kunder. Dette er om det er en privat kunde eller et firmaevent – så gør vi alt for at sikkerheden er bedst muligt.

certificeret-telte-luksustelte

CERTIFICATET ER DEN LETTE VEJ FOR KUNDEN

Vi har gjort det nemt og gnidningsfrit for kunden at leje et telt hos os fordi vi har certificater.
Er der ikke et certificat på telte over 100 kvm. skal kunden selv søge om byggetilladelse hos kommunen.
Det skal man ligemeget om teltet skal stå en dag eller op til seks uger.

– Heldigvis kan du undgå det ved at leje hos os – da det er en del af vores service.

Skal teltet stå i længere tid end 6 uger – kræves der altid byggetilladelse – som kunden altid selv skal søge. At søge om byggetilladelse hos kommunen kan være en lidt omstændig og tidskrævende proces.

live-band-til-teltfest

HVILKE TELTE ER CERTIFICERET

Hos Luksustelte er følgende telte over 100 kvm. certificeret – dette gælder for vores 4 største Mastetelte, 10×15 M Masteteltet, Ø14M Masteteltet, 10×22 M Masteteltet, 14x26M Masteteltene, samt alle vores Stratus Tipier.
Telte under 100 kvm. – som Nimbus Tipi og Cirrus Tipi samt 8x14M Mastetelt og Ø10M Masteteltet behøver ikke certification.

firmaevent-i-telte

SE OGSÅ