FJÄLLRÄVEN CLASSIC

TIPI SOM MÅLSTREG

Fjällräven Classic var en rejse igennem smukt terræn – arrangeret af Fenix Outdoor.

Med stor passion og respekt for naturen inviterer Fjällräven årligt folk i alle aldre, og på tværs af landegrænser, til spektakulære trekking-ture rundt i hele verden: fra Hong Kong til USA. I juni måned lå valget på det smukke Svendborg på Sydfyn, til årets lokation for den danske udgave.

Luksustelte blev i den sammenhæng kontaktet og spurgt, om vi kunne hjælpe med at skabe nogle rolige og autentiske rammer, for de 700 deltagere, når de kom i mål ved Valdemars Slot efter en gåtur på 75 km over 3 dage. Vi sagde selvfølgelig “Ja” –

fjaellraeven
outdoor-arrangement

700 deltagere fra 16 forskellige lande startede ruten d. 28 juni i Falsled, hvorfra de fulgte den smukke Øhavssti til de afsluttede i Svendborg d. 30 juni.

Ved målstregen stod 2x Stratus tipier møbleret med borde og bænke klar til at skabe rammerne for fejring af en vel genenmført Fjällräven Classic Denmark 2017 – Selvfølgelig inkl. livemusik, grillmad og bål. Nogle deltagere overnattede endnu en nat i Slotsparken, andre tog hjem med ømme fødder – Men alle med gode minder om et godt gennemført arrangement.

friluftsliv-telte
telt-fest-fjaellraeven
outdoorteltfest-fyn

FJÄLLRÄVEN

Fjällräven er et svensk mærke, fra byen Örnsjöldsvik – et sted hvor bjergene møder skoven og havet. Det har eksisteret siden 1960 og produceret udendørs gear som i dag er meget anerkendt i hele verden. Deres gear er klassisk og derfor et tidsløst designs der er lavet af solide materialer i den bedste kvalitet. Deres friluftsgear er et funktionelt håndværk, som man kan have glæde af i mange år.

TIPI-BESKRIVELSE

Fenix Outdoor havde valgt følgende produkter til opsætningen:
3 x Stratus-telte – 27 x standard borde/bænkesæt

Venue: Svendborg
Billeder: Fenix Outdoor

SE OGSÅ