Luksustelte

90 års Firmafødselsdag i telt

Dametøj firmaet Tryde André er fra 1934 – hvilket gør at de i år (2024) bliver 90 år. Dette ønskede de at fejre med en stor fest for deres familie og medarbejdere. I start april fejrede de deres jubilæum med en havefest i baghaven midt i smukke Odense. De bookede vores runde Ø10m mastetelt – som netop kunne være i haven. Her kunne deres gæsteliste på 55 netop være – sammen med en bar og med en storskærm ved siden af. Der var dækket op med tre langborde ud fra vores tipi træborde – som var sat i forlængelse af hinanden. Bordene var smukt dækket med fine enkle hvide duge, flotte høje glas, smukke buketter ned igennem bordet og høje grå stearinlys. Arrangementet blev afholdt i start april og derfor var der 2x varmekanoner for at med sikkerhed sikre at festen blev sjov for alle.
I baghaven er der også en smuk terrasse, hvorfra gæsterne via en trappe og modulgulv på det første græs – kunne gå direkte ind i teltet med stiletter og lange kjoler. Det gode ved at holde festen i privathave er at der ikke skulle tænkes på toiletvogn, og hvis vejret havde været til det – kunne møblerne på terrassen være en del af festen.

90-AARS-FIRMAFEST-I-TELT

BESKRIVELSE

MASTETELT Ø10 M – FIRMA FØDSELSDAG

 

90 års firmafødselsdag i privathave

•  Mastetelt Ø10 m. inkl. modulgulv

•  Klassiske Lyskæde

•  Aflange træ borde

Cross Back Chairs inkl. hynder

•  2x Varmekanon

 

Fotograf: Tryde André
Sted: Odense

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

FIRMA JUBILÆUM KAN FEJRES I TELT

Har jeres firma jubilæum eller fødselsdag kan vi hjælpe jer. Vi har sammensat mange teltopsætninger for firmaer der enten ønskede at holde en fest lige ved deres firmaadresse eller et sted der er helt specielt for dem.
Vi har arrangeret firmaevent hvor over 1100 gæster var indbudt – se galleri her – hvor vi havde lavet 2x tipiblomster med 7 stratus tipier sat sammen. Her var der plads til picnicområde, foodtrucks, workshops for børn samt mange live musik indslag på en scene fra en lang række artister. 
I en af vores andre telttyper – Mastetelte – har vi haft lavet et stort event i vores største 14,26m telt. Her var der kreeret et univers som ingen begrænsninger havde – Alt var muligt og måtte gerne være skævt og skørt. Her var dækket op til 200 personer på utrolig farvrige borde. Dette masteteltet har tre majæstiske toppe – hvorpå alle havde fået sat vores vimpler på – for at skabe et smukt livligt look – se mere her.