Luksustelte

FAMILIEHYGGE UNDER ÅBEN HIMMEL

Idyllisk sommer fødselsdag under åben himmel med højt til loftet.
Enkel rund 60 års fødselsdagfest for hele familien i egen have. At benytte egen have til fester er dejlig nemt og giver arrangementet sin helt egen intime stemnig. Familiefesten var til 24 personer og i midten af selskabet stod vores gasbålsted og samlede festen. Rundt på vores tipiborde stod der flotte blomsterdekorationer – med en samling af utrolig sommerfyldte farver. Stolene var de altid smukke cross back chairs. Teltet var vores elegante nimbus tipi – som de fleste haver har plads til. Udenfor teltoverdækket var der lavet et lounge område – hvor der var sat bænke med renskind på – rundt om et bålfad. Hele området var lyst op af vores elegante stemningsfyldte lyskæder.

havefest-telt

BESKRIVELSE

Nimbus tipi

 

Opdækning til 24 personer
60 års fødselsdag i privat have, sommer 2020

 

•  1 x Nimbus tipi

•  Klassiske lyskæder

•  4 x Tipi borde

•  24 x Cross Back Chair

•  1 x Gasbålsted inkl. gas

•  Bålfad, 2 x bænke og 2 x renskind

Service & blomster fra A table story
Billeder Luksustelte

 

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

GASBÅLSTED TIL TELTFEST

Et gasbålsted kgiver en hel særlig hyggelig og varm atmosfære til en teltfest. De er et naturligt samlingspunkt for gæsterne. Hvis teltfesten er på en kølig aften kan et gasbålsted give lidt varme. Gasbålets flammer giver en smuk og beroligende belysning, som giver stemning især når solen går ned. Stemningen omkring et gasbålsted er ofte let – her taler og griner gæsterne, mens de nyder hinandens selskab. Over gasbålstedet er det muligt, at grille fx. skumfiduser eller lignende, hvilket engagerer især børnene i selskabet.
Vi udlejer også bålfade med vores telte. Disse gør det muligt, at grille lidt større ting som, snobrød, pandekager, poppe popcorn, bananer med chokolade – kun fantasien sætter grænser.
Under gallerier har vi flere eksempler på hvor vi har haft vores bålfade ved teltudlejninger. Ved et studentergilde i haven stod det i et loungeområde – udenfor teltet – og skabte en hyggelig stemning. Over et bålfad kan man også hænge en gryde – se ved et Outdoor middags event – hvor der blev lavet mad over ild. Ved dette event blev outdoorlivet hyldet fra den ene ende til den anden. Først med jagt og derefter med madlavning i det fri – samt en afslutning på dagen foran brændeovne.