Luksustelte

BLOMSTER EKSPLOSION VED TELTFEST

På en lun sommerlørdag blev der afholdt barnedåbsfest i en stratustipi. Her designede A table story en blomsterne – og hvilken blomster eksplosion ved teltfest. A table story havde fået bestillingen om mange blomster – så de designede denne gigantiske farvrige blomsterkrans midt i tipien.
Blomsterkransen skabte en utrolig hyggelig stemning mod den varme tone der er i teltdugen, de solide træstolper og lyskæder langs hver en stolpe.
Barnedåbet blev afholdt uden gulv – dvs. på direkte græs – hvilket virkelig satte sit skønne præg på de naturlige elementer der allerede var fremhævet i hele setup. Rundt på tipibordene var også A table story´s service – som var deres blomstrende Maria Flor stel, HAY stel, Sabre Horn bestik, Zafferano Amethyst glas og Jore vinglas. Hver eneste plads varierede med forskellige blomstertallerkener – sådan så hver gæst fik et spændende og særligt legesygt udtryk. Midt på bordet stod der blomsterdekorationer i beige porcelænskåle. Dekorationerne var høje fremfor brede – hvilket gjorde at der var mere plads på bordene. På tallerkenerne var der dækket op med Lys Latte farvede Økotex servietter, Studio Grey stager og et mix af sandfarvede og pastelgule stearinlys.

Smukke-farvrige-blomster-tipi-telt-til-barnedaab

BESKRIVELSE

BLOMSTEREKSPLOSION

 

Barnedåb til 30 personer
Stratus tipi i privat have.

 

•  1x Stratus tipi

•  Lyskæder fra top-til-tå

•  5x Tipi borde

•  30x Klapstole

•  Dekoring Ø200

 

Blomster & Billeder: A Table Story

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

BLOMSTERKRANS PÅ DEKORING Ø200

Til barnedåben her blev der benyttet en dekoring på Ø200 cm. Denne hang ned fra midten af tipien og var skabt af vores gode kollegaer fra A table story. Dekoringen har en diameter på 2,0 m. Denne var skabt udelukkende af blomster til at dække den store krans – dvs. altså ingen grønne blade og grene til at fylde ud mellem blomsterne og dække den store krans. Blomsterne var sæsonens smukkeste blomster.
Man kan også vælge at dække dekoringen med kun grønne planter og blade. Dette passer også utrolig godt ind i vores teltunivers – se fx. galleriet – Vild fauna og sarte toner eller hvor den er meget grøn, med enkelte lyserøde og hvide blomster som i – Mastetelt elegance på Røsnæs. Udover denne dekoring – har vi også en dekoring på Ø300 – dvs. den har en diameter på 3,0 m. og et dekohjul på Ø1,5 – dvs. med en diameter på 1,5 m.
Disse smukke blomsterkranse kan benyttes til alle slags fester – da man kan kreere den til hvilket som helst telttema. Vores udlejningstelte er meget naturlige – hvilket også gør at man kan pynte den på alle mulige naturlige måder.