Luksustelte

MASTETELT ELEGANCE PÅ RØSNÆS

Elegant mastetelt til sommer-bryllup i fantastiske omgivelser med mark og eng ud til Kalundborg Fjord på Strandhotel Røsnæs. Opdækning i afdæmpede toner & med naturlige elementer. Selskabet sad rundt om vores runde borde – med de elegante cross back chairs med hynder på. Inde i telte havde vi lagt et gulv – som gjorde at alle gæster kan bevæge sig sikkert rundt under festen. På den midterste af træstolpernes tre midterstolper var der hængt en smukt blomsterring op – som var dekoreret på meget elegant vis med masser af grønt – med hvide og lyserøde blomster. I den ene ende af teltet var der band – med trommesæt, lysopsætning mm. – hvilket gjorde det til en dejlig dansefest natten igennem. Ved siden af musikken – stod vores halvmåne formet bar. 

bryllupstelt-bryllup-i-telt

BESKRIVELSE

10 x 22 m Mastetelt

 

Sommer bryllups-arrangement v/Strandhotel Røsnæs, Kalundborg,
Opdækning til 85 personer

 

•  1 x Mastetelt 10x22m m/vimpler

•  Modulgulv

•  Klassiske lyskæder

•  11 x Runde borde

•  85 x ‘Cross Back Chairs’ inkl. hynder

•  1 x Halv rund bar (3 moduler)

•  1 x Blomsterring Ø200

 

Fotograf Anders Elmshøj
Lokation & Service Restaurant Næs
Blomster Cuisine et Florie

Klik på galleriet nedenfor og se plantegning af opsætningen  –

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

sensommer-telt-magi-luksustelte1
nordisk-tipi-telt-fest
outdoormiddag-telt-luksustelte
sommerfest-bryllup-luksustelte

MUSIK MED BAND ELLER DJ TIL TELTFESTER

At have live musik eller en DJ til teltfester kan virkelig sætte gang i stemningen og skabe en uforglemmelig oplevelse for gæsterne. Det tilføjer en energi, der får folk ud på dansegulvet og i festhumør.
Det er vigtigt, at have forventningsafstemt med musikerne inden man går igang – sådan så musikken passer til anledningen og gæsterne. På den måde kan live musikerne og DJ’er interagere med publikum og skabe en mere personlig oplevelse. De kan tage imod sangønsker, og fornemme hvad folk elsker at lytte og danse til. Et dansegulv er et naturligt centrum for festen – her samles gæsterne vil omkring musikken.
Alt efter hvilken fest man arrangerer skal man tænke på lydniveauet – sådan at musikken er passende og behagelig for alle (evt. også med lokale restriktioner). Dette sikrer, at musikken er passende og behagelig for alle. Har man valgt at benytte vores modul gulv, skal man ikke overveje om man kan danse i teltet – har man derimod valgt at bruge gulvtæpper – tilbyder vi at ligge et egetræsparket danseområde – hvorpå alle sikkert kan danse frit.

Under festen kan der også være “taler” fra familiemedlemmer eller venner. De kan også få gavn af fx. mikrofoner eller højtalere til enten at afspille en melodi – som folk sammen skal synge med på, eller ved en aktivitet hvor folk skal gætte ting omkring et brudepar osv.