Luksustelte

NORDISK & BOTANISK FEST I TELT

Her har vi været med til at kreere en “Nordisk & Botanisk fest i telt”, hvor det var ved at “let, æterisk elegance møder grøn & rå natur. Hvide & beige toner, som sammen skabte en jordbunden farve-palette”. Rå tipi-borde med en klassisk opdækning som oser af vild natur. Omkring bordene blev der både benyttet vores klapstole, samt tipibænke. Ned fra tipiens top hang vores dekohjul som var pyntet ekelt med grønne grene med blade på – som hang lidt ned. Blomsterringen over vores runde bar – var også pyntet med jordnære farver.

nordisk-tipitelt-fest

BESKRIVELSE

3x Stratus-tipi m/WallFlex

 

Opdækning til 36 personer.
OBS! Denne opsætning var en del af et showroom, og dertil skabt med udgangspunkt i god plads. 3x Stratus kan reelt kapacitere op til 128 personer. Se eksempel på plantegninger HER

 

•  3 x Stratus-telt m/Wallflex inkl. modulgulv

•  Lyskæder fra top-til-tå

•  1 x Bålsted inkl. gas

•  6 x Tipi borde m/klap-stole & hynder

•  3 x Bænke-sæt m/6 x renskind

•  1 x Rund bar m/1 x Blomstering (Ø300 cm)

•  1 x Deko hjul (Ø200 cm)

Fotograf Lene Westergaard
Service & blomster fra A table story
Grafik fra Inksaloon

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

ALLE STØRRELSER AF TELTUDLEJNING

Luksustelte har festtelte til udleje i alle størrelser.
Vores mindste telt er 16 kvm og vores største er 325 kvm. Derudover kan vi sætte flere af vores telte sammen – hvilket gør at vi kan øge kvadratermeter tallet til lige netop det du har brug for. Vi kan sammensætte festivaler til private som Festival i baghaven, samt til firmaevent som Storslået Firmaevent m/ Live musik.

Overvejer du leje af telt til havefest, bryllup, studentergilde, barnedåb – firmafest kan du kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi forsøger at imødekomme jeres ønsker og det lykkedes ofte – hvilke fx. kan ses på Trustpilot.

Vi har 4 typer af telte til udleje; Tipitelte, Mastetelte, Stretch Tents og vores Wooden Dome. Disse 4 typer kan hver deres – og har hver deres charme.

– Tipierne har rolige naturfarver og smukke former.  Deres magiske rum bidrager med en afslappende og hyggelig atmosfære.
– Masteteltene er tidsløst og betagende elegant med dets majestætiske toppe, råhvide lærred og massive rå stolper i træ.
– Stretch Tents er alsidige & atmosfæriske telte som skaber smukke overdækninger. Stretch-teltet besidder en unik fleksibilitet, da det kan opsættes på mange måder.
– Wooden Dome er et arkitektonisk, kuppelformet telt med et helt særligt blikfang. Teltet er bygget op af buet fyrretræ, hvilket giver et eksklusivt look – med en robust konstruktion.