Luksustelte

LYS SENSOMMER DRØM I TELT

Lyst & poetisk sensommer bryllup. Her var hvide toner matchet op med sart rosa & gullige toner i form af løs bundne buketter rundt på bordene. Gæsterne sad ved tipiborde med dug på de smukke og klassiske cross back chairs med hynder – for at sikre bekvemligheden. Bordene var organiseret som 2 langborde for 72 gæster. Til brylluppet stod vores halvrunde bar – som, især hen ad aftenen blev et dejligt samlingspunkt.

sensommer-bryllup-i-telte

BESKRIVELSE

2x Stratus-tipi m/WallFlex

 

Opdækning til 72 personer
Bryllups-arrangement

•  2 x Stratus inkl. WallFlex Canvas & 1 x Nimbus

•  Modulgulv

•  Lyskæder fra top-til-tå

•  12 x Tipi borde & 72 x Cross back Chairs inkl. hynder

•  1 x Halv rundbar & 1 x Bålsted inkl. gas

•  1 x Varmekanon inkl. 20L brændstof

•  2 x Bålfad & 20 x Olielamper inkl. jordspyd

 

Service & blomster fra A table story
Fotos af Charlotte Eugenié
Afvikling af Brink Bryllup

Klik på galleriet nedenfor og se plantegning af opsætningen samt billede af telt-opsætningen set udefra  –

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

SENSOMMERBRYLLUP

Sensommerbryllup er perioden fra slutningen af august til september.
Sensommeren kan byde på et behageligt vejr med milde temperaturer.
Naturen i sensommeren er ofte vidunderlig med farverige blomster, grøn natur og mildt sollys. Dette skaber en naturskøn baggrund for bl.a. bryllupsfotografering og en malerisk atmosfære til ceremonien. Sensommeren har et bredt udvalg af blomster, som kan bruges i bryllupsdekorationer.
Sensommeren kan føles som en forlængelse af ferieperioden. Nogle mennesker kommer med gode minder fra sommeren og ferieoplevelser – hvilket giver en glæde – som smitter af på festen.
Sensommeren kan tilbyde mere fleksibilitet i forhold til planlægning, da mange mennesker er vendt tilbage fra ferie og derfor kan deltage i brylluppet. Sensommeren giver mulighed for at inkorporere varme efterårsfarver og mere jordnære toner, som kan skabe en hyggelig og indbydende atmosfære.
Vores telte er perfekte til fester, som bryllupper, fødselsdage eller lignende på denne tid om året. Er det en varm periode på sensommeren kan vi åbne teltene – sådan så der kan komme lidt frisk luft ind i teltet – samt hvis det er en kold periode kan vi sætte vores varmepumper til – som gør det muligt at holde fester hele året i vores telte – da vi kan sætte fere op omkring teltet. Som sekundær varme kilde anbefaler vi vores gasbålsteder – disse kan hjælpe lidt på varmen – men allermest på hyggen. Vi oplever tit at folk samles naturligt omkring vores gasbålsteder – da flammerne har en naturlig tiltrækning – her foregår tit de skønneste snakken om løst og fast.