Luksustelte

JULEEVENT M/ NØGNE TIPIER

I december satte vi to nøgne tipier op til en fest i The Hangar – på Clarion Hotel – ved Københavns Lufthavn – Clarion Hotel.
Sammen med Cerise var vi med til at pynte det store lokale til et stort julearrangement. Vores to nøgne tipier, dvs. træstolperne på to cirrus tipier uden canvas på, gav en utrolig stemning ved indendørs arrangementet – da vores Top-Til-Tå lyskæder hang ned fra toppen. Dette funklende lysshow – sammen med de lysende LED balloner løftede det magien til et unik og drømmende event.
Tipierne stod i den ene side af det store lokale, og på den måde sker der en rumfordeling – da der ligesom skabes et loft under stolperne – en lavt til loftet følelse i det område de står i. I det store lokale var der sat langborde op – sådan så gæsterne selv kunne vælge hvor de ville sidde, og evt. rykke rundt igennem aftenen. Yderligere var der luft mellem møblerne – sådan så gæsterne også kunne stå i grupper rundt i hallen.

telte-julearrangement

BESKRIVELSE

NØGNE CIRRUS TIPIER


Julearrangement i The Hangar
Clarion Hotel, Københavns Lufthavn – december 2023

• 2 Nøgne tipier

De smukke lysende balloner er fra Cerise – som er et skønt farverigt univers med inspiration til alle slags fester. De er under vores anbefalinger.
Skal I holde bryllup, konfirmation, dåb eller lign. og har behov for hjælp til det kreative prik over i’et.

– Billederne her er taget af Cerise.

The Hangar er et af Københavns mest dristige og fleksible kongreslokale.
Hangaren er den største lufthavnskonferencehal i Nordeuropa.
Den er på 250 kvm og har plads til fx. 2150 personer, 5 cessna-fly eller 25 biler. Lokalerne er eksklusive, moderne og har international standard.

Lokalet kan deles op i 5 mindre lokaler – med plads til 400 personer i hver. Hangarens ligger unikt, lige ved Københavns Lufthavn, Metro og Regionaltoget til Sverige.
Dette gør hangaren perfekt til diverse møder og events, kongresser – hvor man kan starte dagen her og afholde magiske banketter om aftenen.

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

VORES NØGNE TIPI TIL FESTPYNT

En nøge tipi er ganske enkelt en tipi – uden lærred / canvas – altså kun de rå træstolper. Det kan både være Cirrus eller Stratus tipier der bruges. Træstolpene bliver beklædt med funklende lyskæder – så simpelt – men uhyre atmosfærefyldt.

Udover at bruge dem til et indendørs arrangement – kan de også bruges som en velkomstport til en større opsætning fx. en festival. Her giver de en meget speciel oplevelse – især hvis der også hænger en diskokugle i midten oppe i toppen.