Luksustelte

STRETCH TENT I SKOVEN

I skoven omkring Rungstedgaard – et hotel der ligger helt ud til Øresund i Norsjælland står dette smukke og flexible stretch tent – størrelse 7,5 x 10 m., med 4 sæt træborde – bænkesæt under. Teltene står i skønne rolige omgivelser lidt væk fra hotellet – væk fra Øresund – hvor der er en lille sø i skoven. Området er meget idyllisk og vil fremover huse arrangementer som hotellet kalder “FOOD & FIRE EVENING” – som kan bookes via Rungstedgaard. Under stretch teltet står der 4x træborde & bænkesæt. Farven på overdækket er beige – hvilket gør at teltet naturligt matcher til naturen omkring. Under teltdugen var der lagt et lag træflis (ca. 10 cm.) – som giver et flot og mere stabilet underlag – end den rå jord – som kan blive mudret ved regn. Stretch teltet er placeret ved siden af et bålhus – som også indgår i deres nye koncept. Konceptet er, at der fx. efter et forretningsmøde – kan tilbydes en lækker middag i helt unikke omgivelser.

Rungstedgaard har en fascinerende historie, der går helt tilbage til det 18. århundrede. Oprindeligt blev det bygget som en herregård og igennem mange år har det fungeret som hjemsted for forskellige adelige familier. Det blev i 1800-tallet omdannet til et hotel.

stretch-telt-overdaekke-outdoor-butik

BESKRIVELSE

 

STRETCH TENT VED RUNGSTEDGAARD NORDSJÆLLAND
– placeret bag hotellet inde i skoven

 

•  Stretch tent 7,5×10 m.

•  4x Træ/Tipiborde

•  8x Træbænke

 

 

Fotograf: Luksustelte
Sted: Rungsted, Nordsjælland

Lige ved Rungsted Havn og Karen Blixen Museum – Rungstedlund.

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

STRETCH TENT SOM OVERDÆKKE TIL EVENTS

Vores fleksible stretch tents giver mange muligheder hvis man skal arrangere events / arrangementer. Vi har tre størrelser af stretch tents, 6×6 M, 7,5×10 M og 10×15 M.
Dette kan være hoteller, restauranter, caféer, festivaler – som udbyder outdoor events som lækre middage i anderledes omgivelser end deres normale. Disse stretch telte / overdække er nemme at sætte op – der skal blot være ca. 1 m. mere plads end teltets areal – til pløkning.
Vores stretch tents har beige canvas farve – hvilket giver dem et naturlig look i den danske natur.
Opsætningen af overdækket kan være med alle sider oppe til fritstående opstillinger (som her), men kan ligeså lukkes delvist ned, for at skabe et rum med en naturlig bagvæg.

Vores stretch tents kan også benyttes over en scene, fx. til receptioner, foredrag, DJ eller koncerter – hvilket gør at det er nemt at lave et festivalområde, ved fx. et firmaarrangement – hvor der er underholdning.