Luksustelte

GRØN BRYLLUPSFEST MIDT I STORBYEN

– STRETCH TENTS I DET GRØNNE KØBENHAVN –

 

Urban bryllup i ekstraordinære grønne omgivelser i den københavnske bydel Østerbro.
Stretch tents i 6x6m & 7,5x10m var flot placeret i en tropisk lignede bevoksning – hvor man kunne fornemme de klassiske outdoor toner.

stretch-tent-luksustelte1

BESKRIVELSE

 

Stretch telt 6x6m & Stretch telt 7,5x10m

 

Opdækning til 53 personer
Østerbro, København – Sommer 2023

 

•  Stretch telt 6x6m

•  Stretch telt 7,5x10m

•  Klassiske Lyskæder

•  9 x Tipi borde m/ 53 x Cross back chair

Modulgulv

 

 

Fotograf: Private

Klik på galleriet nedenfor og se plantegning af opsætningen samt billede af telt-opsætningen set udefra  –

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

FESTER I EGEN HAVE MED LEJET TELTE

Alle fester kan holdes i haven… eller ihvertfald langt de fleste.

Selvfølgelig er der undtagelser for en fest i haven, men vi vil vove og påstår at de fleste fester kan blive til havefester.
Vejret er en af de store faktorer – men det kan der arbejdes med. Er det temperaturen – om vinteren – så kan der sættes flere varmekanoner på. Det er klart at hvis det er frostgrader anbefaler vi ikke små tynde stiletter med bare tæer i – så er gæsterne nød til at klæde sig en smule fornuftigt. Her er det også vigtigt at have gulv i teltet – da en del af kulden kommer nede fra. Vi har haft mange telte ude til diverse vinterevent – og et par enkelte bryllupper i december og januar – men vi anbefaler at arrangørerne gør deres gæster extra opmærksom på at det vil foregå i et lejet telt – men at der vil være varmekilder.
En anden vejr faktor er vinden. Varsles der storm – sætter vi de extra lange storm pløkker i jorden – som sikrer at telte bliver stående – stortset hvor stor vind hastisgheden. Her kan vi med stolthed fortælle at ingen af vores telte er fløjet væk – selvom andre lejede telte til et arrangement fløj væk.

Havens størrelse er selvfølgelig også afgørende. Ihvertfald ifht. hvilket slags og dermed hvilken størrelse der kan bruges. Det er klart at vi ikke kan trylle mere plads frem – og hvis man i en 5 x 10 m. have ønsker et bryllup for over 200 gæster bliver det svært. Men vi kan finde mange løsninger – hvorpå meget kan lade sig gøre. Her skal man også vide at der skal være plads til forankring – dvs. teltsnore – baduner mm. skal bruge mindst 1 m. rundt om teltet. Dig kan vi ofte forankre på bygninger, hvilket især er vgtig i små haver.

Ønsker man permanente løsninger – kan vi anbefale vores nære samarbejdspartner – House Of Event.